Stiri mondene

Amna, declarații emoționante înainte de a pleca la Survivor! De ce îi este cel mai teamă: „Am o traumă...”

Amna - Survivor
Amna - Survivor [Sursa foto: Instagram]
Amna face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România, emisiune care va începe sâmbătă, 9 ianuarie, pe Kanal D.

Amna este cântăreață și mama a unui băiețel, motiv pentru care plecarea la Survivor nu avea cum să fie ușoară. Amna a fost cuprinsă de emoții în dimineața de dinaintea plecării în Republica Dominicană și a recunoscut că nici nu a putut să doarmă. 

Amna, emoționantă peste măsură înainte de plecarea în Dominicană: „M-am trezit de la 4 și am început să plâng”

Înainte de a se îmbarca în avion, Amna a filmat un video care ulterior a fost postat pe Instagram și a vorbit despre emoțiile de dinaintea plecării în ceea ce ea numește „provocarea vieții”, dar și despre frica pe care o are. Amna a dezvăluit că nu știe să înoate, iar acest lucru ar putea fi un impediment în probele fizice.

Amna - Survivor
Amna - Survivor [Sursa foto: Instagram]

„Dragii mei, cred că v-ați prins. Sunt în aeroport, plecăm. Am trecut prin toate stările și prietenii mei chiar știu asta. Azi-noapte nu am dormit deloc. M-am trezit de la 4 și am început să plâng. David mă căuta disperat, și el simțea starea mea. E cea mai mare provocare pe care eu mi-am permis să mi-o acord în viața asta. Sper să trec cu bine cu ajutorul vostru. Nu-mi doresc să dezamăgesc. Nu sunt o bună înotătoare. Am încercat să fac cursuri doar că de la decizia de a merge la Survivor până am semnat contractul a fost un timp foarte scurt, au fost sărbătorile și nu am apucat decât patru ședințe de înot. Am o traumă din copilărie, mi-e foarte frică de apă, însă nu vreau să-mi las echipa și să dezamăgesc pe absolut nimeni. Este o zi cu o încărcătură emoțională extraordinar de mare. Vă rog din suflet să mă susțineți și să-mi țineți pumnii”, a declarat Amna.

Amna - Survivor
Amna - Survivor [Sursa foto: Instagram]

Însă cât timp Amna va fi plecată în Dominicană, activitatea ei muzicală nu va sta pe loc. Amna s-a pregătit cum se cuvine pentru perioada în care va fi plecată și a lăsat o serie de proiecte muzicale care vor fi dezvăluite, cel mai probabil, la momentul potrivit.

„Urmează foarte multă muzică lansată în această perioadă și sper să nu vă dezamăgesc”, a declarat Amna.