Stiri mondene

AMI va lansa primul ei album anul acesta: „Vreau ca lumea să mă descopere prin acest album”

AMI va lansa primul ei album anul acesta
Cântăreața Ami a anunțat că anul acesta va lansa primul album din carieră. Artista a dat toate detaliile în cadrul unei emisiuni.

Frumoasa cântăreață Ami a declarat într-un interviu că se pregătește să lanseze primul album din carieră, ba mai mult, spune că acesta ar fi trebuit lansat anul trecut, însă nu s-a mai putut din cauza pandemiei. Ami s-a pregătit cu suprize pentru fani în perioada pandemică, declarând că s-a simțit mai inspirată ca oricând și că va lansa în curând primul single de pe noul album. Artista a declarat că și-a scris album în starea de urgență, dar coincidența face că ea fix atunci își propusese să stea mai multă vreme pe la studio, deci starea de urgență i-a fost propice. 

AMI va lansa primul ei album anul acesta

„Lucrez de ceva timp la primul meu album pe care o să-l lansez anul ăsta, sper, pentru că data de lansare era progamată pentru anul trecut, însă din cauza restricțiilor, am renunțat la niște planuri și ne-am reorientat către altele. Peste puțin timp o să lansez primul single de pe primul album. Se numește „Enigma”. E un album special pentru că este și primul. L-am scris în starea de urgență când toată lumea era în casă, dar eu chiar atunci îmi plănuisem să am o perioadă de două/trei luni în care să stau numai în studio. Să nu mă ocup de altceva pe lângă și să-mi compun un album. Și uite că s-a întâmplat să vină pandemia și să stăm toți în casă și să nu mai fiu dornică de alte lucruri. Așa am putut să stau concentrată și chiar am avut inspirație mai mult ca oricând. Faptul că am putut să scriu un album mi-a dat și mai multă înceredere și a fost vindecător cumva”, a declarat artista în cadrul unui interviu pentru WOWbiz. 

Piesa „Enigma” este în colaborare cu un alt artist al cărui nume nu l-a dezvăluit, însă spune despre el că și-a dorit de foarte multă vreme această colaborare. 

Motivul pentru care se știu atât de puține lucruri despre AMI

Despre viața personală a artistei nu se știu foarte multe și asta pentru că AMI a preferat să păstreze mare parte din lucrurile din viața personală strict pentru ea. Însă odată cu acest nou album pe care îl va lansa în curând, AMI va transmite prin versurile melodiilor povestea vieții sale. 

AMI va lansa primul ei album anul acesta

„Cumva s-a creat un mister în jurul artistei Ami pentru că nu-mi place mie să vorbesc chiar despre orice. Eu țin foarte mult la viața mea personală și nu am să răspund niciodată la unele întrebări care mi se par că trec cumva de pragul acela și tocmai din cauza aceasta am dat și acest nume albumului. În urmă cu ceva timp mi-a spus cineva să mă descriu într-un cuvânt și efectiv nu am știut ce să răspund și am spus așa: `evoluez pe zi ce trece, descopăr lucruri noi despre mine și am răspuns atunci: cred că m-aș putea descrie printr-un cuvânt: enigma`. Și așa a și rămas. Vreau ca lumea să mă descopere mai mult prin acest album. Fiecare piesă are câte o stare, am dat tot ce e mai bun și ce e mai rău din mine ca să iasă albumul ăsta.
Eu cred că o să fie pe placul multora dintre cei care îmi ascultă mie muzica”, a mai spus AMI.