Stiri mondene

Ami, despre concureţii de la Survivor. Pe cine ar vedea în finală: „O concurentă foarte puternică”

Ami, despre concureţii de la Survivor
Ami, fosta concurentă din sezonul trei Exatlon, a vorbit în cadrul unei emisiuni despre concurenții Survivor România, sezonul doi.

Ami a fost una dintre concurentele sezonului 3 Exatlon, însă din păcate nu a apucat să stea foarte mult în competiție. A fost prima concurentă din echipa Faimoșilor care a plecat după ce s-a autopropus să meargă la duel, cu toate că își dorea să rămână în continuare în competiție.  

Invitată în cadrul emisiunii WOWnews, Ami a vorbit despre experiența ei din Republica Dominicană și a explicat că într-o astfel de competiție este foarte important să te înțelegi bine cu ceilalți colegi din echipă. 

Ami, despre concureţii de la Survivor

„E foarte important să te împrietenești cu cei de acolo. Să te faci plăcut, să fii cumva egoist, dar totuși să te gândești și la ceilalți. E o combinație cu de toate și trebuie să fii foarte smart să reușești să ajungi chiar până în finală”, a declarat cântăreața. 

Pe cine vede Ami în Marea Finală Survivor: „O concurentă foarte puternică”

Concurenta a vorbit în cadrul aceleiași emisiuni și despre concurenții din sezonul trei Survivor România. Ami a spus că este impresionată în mod special de două dintre concurente pe care le-ar vedea chiar și în marea finală. 

„Pe Elena Marin o văd în finală. E o concurentă foarte puternică, dar să vedem cum se descurcă cu anturajul de acolo pentru că din cauza condițiilor, lipsei hranei, apar conflicte”, a spus artista în cadrul unei emisiuni. 

Ami, despre concureţii de la Survivor

De altfel, Ami a mai spus că și pe Roxana Nemeș o vede departe în competiția de la Kanal D. 

„Roxana Nemeș m-a surprins foarte tare. La fel, o cunosc, am fost într-un proiect împreună. E un suflet foarte bun. Îmi place foarte mult de ea. E foarte ambițioasă și are toate șansele să ajungă cât mai departe”, a mai declarat Ami.