Stiri mondene

„Am fugit din spital cum m-a făcut mama”. Cabral, într-o ipostază nemaivăzută. Fostul actor a fugit complet dezbrăcat din spital, după ce a suferit un grav accident cu motorul

Cabral a fugit complet dezbrăcat din spital
Cabral
Cabral a vorbit despre ultimul accident pe care l-a avut când conducea motoare. Prezentatorul TV a fugit din spital fără să țină cont de faptul că era plin de bandaje și fără haine.

Cabral se află printre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Fostul actor a găsit cheia succesului în urmă cu mulți ani, iar, în prezent, se bucură de multă admirație și notorietate din partea fanilor. Invitat recent în cadrul podcastului moderat de Horia Brenciu , prezentatorul TV a vorbit despre una dintre amintirile care l-au marcat și pe care nu a povestit-o până acum. 

Cabral a fugit complet dezbrăcat din spital
Cabral

Cabral a dezvăluit că ultimul accident pe care l-a avut cu motorul ar fi putut să-i fie fatal

Cabral a vorbit despre ziua în care a suferit un accident grav de motocicletă, care l-a pus față în față cu moartea.  Vedeta a avut o adevărată peripeție și cu medicii de pe Ambulanța ajunsă la fața locului, fiind nevoit să se confrunte și cu neîndemânarea șoferului care era începător.

Aventura nu s-a terminat după ce a ajuns la unitatea de primiri urgențe. Când doctorul l-a văzut plin de sânge, le-a cerut asistentelor din cameră să-i taie pantalonii. Cabral a vrut să-l oprească, dezvăluind că nu purta lenjerie, dar femeile s-au oferit să-l acopere cu o bucată de pânză. În momentul în care cadrele medicale i-au transmis că trebuie să rămână sub supraveghere, acesta a decis să fugă din spital.

Cabral a fugit complet dezbrăcat din spital
Cabral

Citește și: Cabral Ibacka, dezvăluiri inedite despre prima întâlnire cu soția sa, Andreea Ibacka: „Am zis: Doamne ajută cu așa ceva”

„A venit Salvarea să mă ia. Băieții îmi lăsaseră casca în cap. Și a venit domnul care era șofer și era proaspăt angajat și a tras de cască, era legată. Și după aia mi-a pus piciorul în umăr și a început să tragă. După ce a făcut asta, eu eram cu genunchii făcuți terci, pietre, sânge carne și el când s-a așezat mi-a pus direct mâna pe genunchi. M-a pus pe targă și când au închis ușile de la salvare și mi-au dat peste călcâie. După aia, a plecat de urgență către Floreasca. Și-a dat seama că s-a stricat sirena. A deschis geamul și striga pe Unirii: «Dați-vă la o parte, sunt cu domnul Cabral». Când m-au dat jos din Salvare, s-a frânt targa. Și atunci m-am ridicat într-un picior și am plecat.

Cabral a fugit complet dezbrăcat din spital
Cabral[Sursa foto: Captură YouTube]

Mă ia, mă pune pe o din aia metalică de morgă. Eu eram plin de carne vie în palme. Și i-am zis: «Domnul doctor, stați așa. Eu nu port chiloți, niciodată. Eu la genunchi sunt tăvălit rău, dar mai sus totul e în regulă».  Și atunci am fugit din spital. Pentru că după ce mi-au făcut genunchii, mi-au curățat rănile, stăteam pe un scaun și așteptam să mă trimită acasă. Mi-au făcut 17 radiografii. Și mi-au zis că nu pot să mă elibereze, că trebuie să mă țină sub observație. Am sunat un prieten să mă ia. Eu, cum m-a făcut mama, plin de bandaje, ligamentele încrucișate, așa am părăsit Spitalul de urgență Floreasca. Pe 3 ianuarie. Oamenii, atât de șocați, că n-au apucat să facă poze. Trei zile am plâns acasă”, a mai povestit Cabral.