Stiri mondene

Cabral, dezvăluiri neștiute despre căsnicia cu soția sa, Andreea Ibacka: ”Nu e nimic perfect la noi”

Cabral, dezvăluiri neștiute despre căsnicia cu soția sa, Andreea Ibacka:
Cabral le-a dezvăluit fanilor din mediul online detalii neștiute despre căsnicia cu Andreea Ibacka. Ce se întâmplă cu adevărat între cei doi?!

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În anul 2011, prezentatorul TV și frumoasa actriță au devenit soț și soție. De-a lungul căsniciei, cuplul a întâmpinat şi momente grele, însă cei doi au demonstrat că iubirea poate învinge orice obstacol. În urmă cu câteva zile, Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au realizat o ședință foto de familie. Majoritatea fanilor din mediul online le-au spus celor doi că formează familia perfectă. Prezentatorul TV a ținut să le transmită un mesaj, spunând că nu există ”perfecțiunea”, iar în relația lor există și momente de tensiune.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

După postările cu poze cu corcodușele Andreea Ibacka și Namiko am primit foarte multe comentarii cu „familia perfectă”. Ce vreau să vă spun… nu e nimic perfect la noi. Ne ciondănim, ne supărăm reciproc, ne dezamăgim reciproc și ne suim pe tavan unul pe celălalt. Sigur, ne iubim și poate suntem zdrăngăniți și miștourile noastre ajung uneori să fie savuroase. Desigur, poate sunt momente când ironiile reciproce pot fi spumoase. Și sunt sigur că momentele împărtășite aici, pe insta sau mai știu eu pe unde… sunt drăguțe. Dar va roagă omul vostru din Berceni să nu credeți în perfecțiunea altora și în imperfecțiunea voastră.”, a scris Cabral pe Facebook.

Cabral, dezvăluiri neștiute despre căsnicia cu soția sa, Andreea Ibacka:

Cabral Ibacka, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soția sa

Pe 18 august, îndrăgita actriță a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani! Cu ocazia unei zile atât de importante, Cabral a avut câteva cuvinte de transmis în mediul online. Prezentatorul TV și-a exprimat dragostea față de Andreea Ibacka așa cum a știut el cel mai bine.

Cabral, dezvăluiri neștiute despre căsnicia cu soția sa, Andreea Ibacka:

„Azi e ziua ei. Și n-o să-i fac o declarație din aia siropoasă, că după atâta amar de vreme știe ea bine cum stă treaba cu sentimentele colegului de apartament. Și-aveam în plan s-o sărbătoresc frumos în weekend, dar sâmbătă sunt la party La Ponton, așa că iar îmi iau apă, paie și bătaie! Oricum ar fi... au trecut 14 ani deja, dar la cât mi-a mâncat ficații și mi-a tocat nervii, pare că au trecut doar peste mine anii ăștia, că ea e neschimbată. La mulți ani, corcodușo, să ne fii fericită”, a scris prezentatorul TV.