Stiri mondene

Andreea Ibacka, declarație de dragoste pentru soțul ei, Cabral Ibacka: „E omul lângă care aș vrea să fiu dacă vine sfârșitul lumii”

Andreea Ibacka, declarație de dragoste pentru soțul ei, Cabral Ibacka
Andreea și Cabral Ibacka [Sursa foto: Instagram]
Andreea Ibacka i-a făcut soțului ei cea mai frumoasă declarație de dragoste. Cum a reacționat Cabral Ibacka?!

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc care se iubesc nebunește, la fel ca în prima zi. Îndrăgita actriță și prezentatorul TV sunt căsătoriți din 2011 și au împreună doi copii superbi. La câteva zile după botezul băiețelului lor, Andreea Ibacka a postat un mesaj pe rețelele sociale, pentru soțul ei, spunând cât de important îl consideră pentru ea, dar și cât de mult îl iubește.

Andreea Ibacka, declarație de dragoste pentru soțul ei, Cabral Ibacka
Andreea și Cabral Ibacka[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cabral, dezvăluiri neștiute despre căsnicia cu soția sa, Andreea Ibacka: ”Nu e nimic perfect la noi”

„Soțul și cu mine nu prea ne facem complimente prin social media. Ca să nu ne-o luăm în cap ori fiindcă pur și simplu ne-am obișnuit să ne tachinăm. Așa ne arătăm noi dragostea. Pe de altă parte, deși am ales să le povestim public mai ales pe cele bune (că de necazuri e plin pământul)… de-a lungul anilor le-am pățit și noi pe ale noastre.

Ba chiar am trecut prin câteva situații limită împreună. Sâmbăta trecută am avut botezul lui Tiago. În mijlocul petrecerii, vecinii noștri au avut un incendiu (swipe left, a fost incendiu în toată regula). Și chiar dacă nu a ajuns să fie o situație limită pentru noi, premisele nu arătau deloc bine. Dacă câteva amănunte mergeau ușor diferit, se putea transforma într-un coșmar. Îmi e clar că ne-am asumat niște decizii importante, deși erau unele de moment.
 

Andreea Ibacka, declarație de dragoste pentru soțul ei, Cabral Ibacka
Andreea și Cabral Ibacka[Sursa foto: Instagram]

Când lucrurile escaladează în doar câteva secunde, nu ai timp de încercări. Am funcționat ca niște roboței și abia după ce s-a terminat tot episodul am apucat să-mi trag concluziile. Și să-mi amintesc și de celelalte momente grele trăite împreună. Sunt câteva lucruri de făcut într-o situație limită, în ordinea corectă. Întâi protejezi vieți, apoi creezi premise de rezolvare, salvezi bunuri șamd. Din păcate mulți oameni se blochează de spaimă, nu prioritizează, iar deznodământul e mai prost decât putea să fie. Ce voiam de fapt să spun prin postarea aceasta: că EL e omul lângă care aș vrea să fiu dacă vine sfârșitul lumii. O dată că-l iubesc, asta e clar. Și apoi fiindcă alături de el am cele mai mari șanse să scap. Mă rog, sper să nu vină! Sfârșitul lumii, zic. Totuși. P.S.: Vecinii sunt bine și ei, nimeni nu a fost rănit.", a povestit Andreea Ibacka pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Reacția lui Cabral Ibacka: „Soția anului”

Postarea nu a trecut neobservată de soțul actriței fără să lase o reacție. Fiind extrem de copleșit și de emoționat, prezentatorul TV a repostat declarația de dragoste pe conturile sale personale. Ulterior, fostul actor nu a ezitat și și-a complimentat soția.

Citeste si: Andreea Ibacka, despre creșterea celor doi copii! Cum se descurcă actrița: „De trei luni nu dormim”

„Na belea(...) Soția anului.", a fost reacția lui Cabral Ibacka.