Stiri mondene

Alina Eremia, despre apariția iubitului ei în videoclipul piesei „Noi”

Alina Eremia
Alina Eremia a vorbit în cadrul emisiunii „Teo Show” despre apariția iubitului ei în cel mai nou videoclip lansat, dar și despre relația ei, la modul general.

Alina Eremia a lansat melodia „Noi” care deja se află în trending și despre care a mai dezvăluit că se afla în topurile muzicale de la tv și radio înainte să apară videoclipul. 

Piesa descrie perfect povestea de dragoste dintre ea și iubitul ei, Edi, astfel că și-a dorit foarte mult ca acesta să apară măcar câteva secunde în videoclip. 

„În acest clip l-am bătut la cap să apară pentru că se lega foarte bine cu toată povestea. Este parte din viața mea. El nu este o persoană care își dorește să iasă. Este o persoană mai rerasă și așa își dorește să rămână, doar că de data asta, având în vedere că sunt doar câteva fracțiuni de secundă la final a acceptat”, a declarat Alina Eremia. 

Videoclipul pisei „Noi” este inspirat dintr-o veche legendă japoneză conform căreia oamenii sunt legați cu un fir roșu. Alinei i-a plăcut extrem de mult acest concept și a decis să-l introducă și în videoclipul ei.

Citeste si: Primele imagini cu iubitul Alinei Eremia! Nu o să îți vină să crezi cum arată partenerul vedetei

Alina Eremia

„Noi suntem legați cu fire roșii, doar că atunci când îți găsești sufletul pereche celelalte fire dispar și rămâne cel de legătură cu persoana respectivă. Am vrut să fie și niște simbolistică în clip”, a mai explicat Alina Eremia. 

Ce spune Alina Eremia despre o posibilă nuntă 

Alina Eremia a dat de înțeles că nu ar spune „nu” unei evenutale ceremonii de oficializare a relației, însă nu crede că este momentul acum. 

Alina Eremia

„Nimic nu trebuie în viața asta. Totul este despre ce simțim. Nu zic că nu o să se ajungă la acel lucru, dar nu trebuie să grăbim lucrurile.
Eu sunt o persoană care crede în tradiții și îi plac tradițiile, și da, vreau să fac pasul ăsta la un moment dat. Doar că pe mine mă agită tot tam tam-ul care se creează în jur. Nu cred că o să fac o nuntă doar pentru că e pandemie și e un număr mai restrâns și nu sunt obligată să invit pe toată lumea. Adică prefer chiar pe cine simt și la momentul potrivit. Să nu ne folosim de pretextul ăsta de pandemie. Mi se pare că are o încărcătură negativă și nu aș vrea să asociez o încărcătură negativă cu ceva atât de frumos”
, a mai spus Alina Eremia.