Stiri mondene

Alina Eremia, schimbare totală de look. Cum au apreciat-o fanii

  Alina Eremia
Alina Eremia și-a luat fanii prin surprindere cu o schimbare de look extraordinară, chiar dacă una temporară.

Alina Eremia este o femeie extrem de frumoasă, iar acest lucru nu poate fi contestat. Artista a fost plecată de curând într-o vacanță în Maldive alături de iubit, unde ne-a încântat cu priveliști cu adevărat mirifice, iar la întorcere ne-a făcut o surpriză.

Alina Eremia

Mai exact, Alina Eremia a vrut să încerce și o altă culoare a părului și iată că a reușit să-și impresioneze fanii. Bineînțeles că șatenul pe care l-a ales nu va fi permanent pentru că nu este decât o perucă pe care o poate da jos sau o poate pune la loc ori de câte ori are ocazia și vrea să mai facă astfel de schimbări de look.

Fanii aristei au apreciat din plin schimbarea pe care Alina a făcut-o și nu s-au putut abține să nu scrie în comentarii ce părere au. Fotografiile pe care Alina Eremia le-a postat pe contul ei de Instagram au strâns peste 40.000 de like-uri în mai puțin de 12 ore.

„Wow!!! Ador cum îți vine nuanța!”, „Ești superbăăă”, „Ți-ar sta bine șatenă”, „Am rămas fără cuvinte”, „Cât de bine ți-ar staaa”, „O să îți schimbi Look-ul? Îți stă foarte bine așa”, sunt câteva dintre comentariile celor care o admiră pe frumoasa cântăreață.

Alina Eremia

Alina Eremia, locul patru în trending cu varianta acustică a melodiei „Să fii fericit”

La doar patru zile de la lansarea melodiei „Să fii fericit”, Alina Eremia a ajuns la inimile ascultătorilor, astfel că piesa a ajuns pe locul patru în trending-ul românesc. Acest lucru a fost o bucurie imensă pentru artistă având în vedere că știm cu toții care sunt preferințele românilor în materie de piesele ascultate.