Stiri mondene

Alina Eremia pregătește un super concert aniversar de ziua ei

Alina Eremia susține un concert online
Alina Eremia vă dă întâlnire marți, 15 decembrie, pe canalul ei de YouTube pentru un super concert: „Show most go on”. Acesta este cadoul de ziua ei pentru fani.

Alina Eremia s-a gândit să le ofere fanilor ei un cadou cu ocazia împlinirii celor 27 de ani. Astfel, că, artista le dă întâlnire fanilor din mediul online pe canalul ei de Youtube, la ora 20:00, unde se vor bucura de melodiile preferate. Alina Eremia promite o seară de neuitat cu multă distracție și voie bună și multe multe surprize. 

Alina Eremia susține un concert online

Alina Eremia pregătește un concert virtual de ziua ei, intitulat „Show most go on”, iar despre această surpriză ne-a vorbit încă de pe 1 decembrie, când am sunat-o să aflăm cum petrece de Ziua Națională a României, dar și care sunt planurile sale de viitor. Deschisă din fire, Alina Eremia ne-a povestit câte puțin despre ce avea să urmeze, însă fără prea multe detalii. 

„O să fie o manifestare de forțe de ziua mea pentru că anul acesta mi-am dorit să fac ceva semnificativ, nu doar să-mi adun prietenii la un loc. Am vrut să-mi adun și prietenii virtuali la un loc, dar nu aș vrea să intru prea mult în detalii pentru că o să dezvălui despre ce este vorba puțin mai aproape de eveniment. O să fie un eveniment virtual”, ne spunea Alina Eremia de 1 decembrie.

Important de reținut este faptul că la show-ul de pe YouTube poate participa oricine, nefiind nevoie de achiziționarea unui bilet. 

Ce spune Alina Eremia despre piesa „Noi” în care apare și iubitul ei

Cea mai nouă piesă lansată de Alina Eremia a cucerit publicul de la prima notă muzicală. Este vorba despre piesa „Noi”, iar în videoclip apare și Edi, iubitul artistei. 

Alina Eremia susține un concert online

„Piesa `Noi` este o piesă despre mine și iubitul meu și cumva caracterizează perioada de început în care noi ne-am cunoscut și cam în ce stare eram la vremea respectivă”, a spus Alina Eremia despre cea mai nouă melodie a sa.