Stiri mondene

Alin Sălăjean, în culmea fericirii după revederea cu soția sa, Diana: „Nu mă mai doare carnea pe mine că am făcut...”

Alin Sălăjean, în culmea fericirii după revederea cu soția sa, Diana
Alin Sălăjean, în culmea fericirii după revederea cu soția sa, Diana [Sursa foto: Captură YouTube]
Alin Sălăjean a ajuns acasă din Republica Dominicană și se bucură nespus de mult să fie altături de soție, familie și prieteni.

Alin Sălăjean a fost așteptat de soția sa la aeroport, femeia de care i-a fost cel mai dor în cadrul competiției dure din Republica Dominicană. Fostul concurent de la Survivor România s-a bucurat nespus să o vadă pe soția sa, ba mai mult decât atât, a dat tot din casă atunci când au fost în emisiunea de ieri de la Kanal D Teo Show.

Alin Sălăjean, în culmea fericirii după revederea cu soția sa, Diana
Alin Sălăjean, în culmea fericirii după revederea cu soția sa, Diana[Sursa foto: Captură YouTube]

Războinicul a intrat în platoul emisiunii cu un cu totul alt vibe față de cum l-am văzut noi la tv, iar acest lucru a fost observat și de Teo Trandafir. Astfel, Alin nu s-a sfiit să răspundă: „Teo, nu mă mai doare carnea pe mine. Din momentul în care am ajuns acasă, carnea mea nu mă mai doare, pentru că am vazut-o pe soția mea, Diana. Am îmbrățișat-o, am făcut dragoste, am făcut de toate și asta mă bucură cel mai mult, sunt liniștit sufletește. Mi-am văzut familia, mi-am văzut nepotul, mi-am văzut prietenii, cei care mi-au făcut o primire superbă”. 

Alin Sălăjean a explicat de ce nu și-a arătat partea „funny” în emisiune

În intervențiile sale în direct, soția lui Alin s-a plâns mai mult sau mai puțin, că soțul ei este mult prea crispat în emisiune și că și-ar fi dorit să vadă mai mult și partea lui amuzantă. Întrebat de ce nu a putut să fie mai relaxat, Alin Sălăjean a explicat că în jungla din Dominicană situația poate escalada oricând, motiv pentru care este foarte greu să fii cu zâmbetul pe buze mereu.

Alin Sălăjean, în culmea fericirii după revederea cu soția sa, Diana
Alin Sălăjean, în culmea fericirii după revederea cu soția sa, Diana[Sursa foto: Captură YouTube]

„Într-un astfel de show, în care am participat, e clar că lucrurile se schimbă de la oră la oră. Am analizat multe lucruri, și caracterele colegilor mei. Mi-am dat seama la un moment dat, că tot se evidenția acest cuvant, a epata în fața camerelor, și am zis că nu poți să dai cu coatele ca să ieși în față. Oamenii oricum or să perceapă, pentru că publicul din România este un public cu un IQ ridicat.  Atunci, rămâi tu, neschimbat, pentru că și emisiunea te face să fii serios. În viața de zi cu zi sunt diferit, one man show, dar la această emisiune poți să fii o zi, două.",  a mărturisit Alin de la Survivor România.