Stiri

Alexandra Ungureanu, interpretare de excepție a melodiei „Cuvinte”

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu [Sursa foto: Instagram]
Alexandra Ungureanu a revenit în atenția publicului odată cu participarea sa în cadrul competiției „Bravo, ai Stil! Celebritires”.

Alexandra Ungureanu și-a surprins fanii cu un cover al melodiei „Cuvinte”, interpretat alături de Trupa The Mood. Cele trei voci ale fetelor se îmbină perfect cu instrumentalul și oferă un spectacol pe cinste. 

„Draga Alexandra, ai avut inspiratie divina sa participi la concursul mult controversat BAS!
Pana acum nu am stiut( muuulti) mai nimic despre tine, dar acum sunt" cucerita" total ,nu numai de vocea ta, ci si de personalitatea ta coplesitoare, incantatoare, atitudinea ta nobila, felul civilizat, logic si elegant in care iti sustii punctul de vedere, tonul vocii cand

vorbesti, zambetul, absolut totul.
Sper sa te descopere cat mai curand si PRINTUL care sa te merite si sa te aprecieze, care sa corespunda inteligentei si educatiei tale!❤”, „Fetele au voce frumoasa, dar eu sincer, ador timbrul vocal al Alexandrei si l-as recunoaste dintr-o suta de alte voci❤️”, sunt câteva dintre comentariile scrise de cei care au ascultat melodia pe Youtube. 

Citeste si: Ploua cu laude la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce concurenta i-a uimit pe jurati cu stylingul propus in aceasta seara! “Tu poti fi considerata un reper in moda romaneasca!”

Alexandra Ungureanu face spectacol la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Alexandra Ungureanu a devenit mult mai cunocută și apreciată de public odată cu apariția sa în cadrul concuruslui „Bravo, ai Stil! Celebrities”.

Aici, publicul de acasă a avut ocazia să o vadă pe Alexandra în mai multe ipostase stilitice, dar și în diverse ipostaze comportamentale. 

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu[Sursa foto: Instagram]

În gala de sâmbătă seara, artista i-a convins pe jurați, dar și pe telespectatori de talentul ei muzical după ce a interpretat melodia „You're the one that I want”. De altfel, aceasta i-a impresionat pe jurați și cu ținuta sa care a primit două note de patru și una de cinci.