Stiri mondene

Alexandra Ungureanu face un apel umanitar de ziua ei de naștere: „A suferit un atac vascular cerebral care imobilizat-o la pat”

Alexandra Ungureanu face un apel umanitar de ziua ei de naștere: „A suferit un atac vascular cerebral care imobilizat-o la pat”
Alexandra Ungureanu face un apel umanitar către fani de ziua ei de naștere.

Alexandra Ungureanu a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 39 de ani și a primit o multitudine de urări de la cei apropiați. Artista le-a mulțumit tuturor pentru cuvintele frumoase, dar a venit și cu o rugăminte către ei. 

Citeste si: Ce va face Alexandra Ungureanu cu banii câștigați la „Bravo, ai Stil! Celebrities”?

Alexandra Ungureanu, apel umanitar către fanii din online 

Câștigătoarea „Bravo, ai Stil! Celebrities” nu a expus cadourile pe care le-a primit de ziua ei, deși suntem siguri că a primit destule. Alexandra Ungureanu le-a cerut ajutorul prietenilor din mediul online printr-o postare de facebook. Artista a expus cazul unei artiste populare care a suferit un atac vascular cerebral.

„De ziua mea, ma simt un om implinit! Va am alaturi si m-ati ajutat sa am cel mai frumos final de an si unul dintre cele mai deosebite momente din cariera❤️ Va multumesc pentru toata dragostea, sa vi se intoarca inzecit!!🕊
In aceste momente,

gandul meu se indreapta si spre cei pe care soarta i-a incercat greu. Sunt alaturi de Lenuta Purja, rapsod popular, care impreuna cu mama ei, Teodora, pastreaza si promoveaza cantecul traditional de la poalele Tiblesului. Am avut onoarea sa le vizitez la Tarlisua, in urma cu ceva vreme, sa le ascult horind si sa inregistrez un material special pe care-l voi folosi pentru proiectele mele viitoare.


In vara, Lenuta a suferit un atac vascular cerebral care a imobilizat-o la pat, starea ei fiind in continuare problematica, necesitand recuperare intensiva.
Intr-un an in care oricum cultura a fost scoasa de pe sine, posibilitatile materiale de a trece prin aceasta perioada grea sunt foarte, foarte reduse.

Dincolo de ajutorul pe care i-l voi acorda eu, voiam sa va rog si pe voi sa faceti un gest pentru ea, daca puteti:
📌 Autor
Lenuta Purja
RO31BTRLRONCRT0382392402 – Banca Transilvania
https://youtu.be/vDaHBMQAZJo”
, a scris Alexandra Ungureanu pe rețelele de socializare.