Stiri mondene

Alexandra Ungureanu, drama neștiută! Prin ce momente dificile a trecut artista

Alexandra Ungureanu, drama neștiută! Prin ce momente dificile a trecut artista: „Mă ascundeam să plâng”
Alexandra Ungureanu [Sursa foto: Instagram]
Drama neștiută a Alexandrei Ungureanu. Părinții câștigătoarei „Bravo, ai stil” Celebrities” au fost diagnosticați cu o boală nemiloasă. Uite despre ce este vorba!

Deși fanii o văd mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele acestui zâmbet, Alexandra Ungureanu ascunde o dramă. Câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost nevoită să treacă prin momente dificile. Părinții artistei au fost diagnosticați cu o boală nemiloasă. Atât mama, cât și tatăl vedetei au fost diagnosticați cu cancer. Deși mama Alexandrei Ungureanu a reușit să treacă cu bine peste această experiență neplăcută, tatăl artistei nu s-a putut recupera pentru că afecțiunea avansase destul de rapid.

Alexandra Ungureanu, drama neștiută! Prin ce momente dificile a trecut artista: „Mă ascundeam să plâng”
Akexandra Ungureanu[Sursa foto: Instagram]

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit...a

mai durat două luni.
Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, povestise Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu, drama neștiută! Prin ce momente dificile a trecut artista: „Mă ascundeam să plâng”
Alexandra Ungureanu și mama ei[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Ungureanu, clipe de coșmar: „Nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele”

De-a lungul anilor, cât timp tatăl Alexandrei Ungureanu s-a luptat să supraviețuiească, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a trecut prin clipe de coșmar.

De fiecare dată când nu se simțea bine, îndrăgita cântăreață se ascunde în spatele scenei pentru a putea plânge. Din nefericire, tatăl vedetei s-a stins din viață.

„Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele”,  a mai adăugat Alexandra Ungureanu.