Stiri mondene

Alexandra Ungureanu, câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities!”, dezvăluiri despre cea mai mare teamă! Artista a dat cărțile pe față: ”Îmi este teamă. Recunosc!”

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu a fost „Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat. Ce dezvăluiri a făcut câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities!”?

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. De-a lungul carierei sale, simțul umorului și vocea i-au aduse artistei un succes formidabil. La vârsta de șase ani, celebra artistă și-a descoperit pasiunea pentru muzică. Ulterior, Alexandra Ungureanu s-a făcut remarcată la diverse concursuri de muzică pentru copii, în cadrul cărora a obținut rezultate remarcabile.

Treptat, și-a construit o carieră în industria muzicală și a lansat numeroase piese de succes.

Totodată, Alexandra Ungureanu a fost cea mai iubită concurentă de la „Bravo, ai stil!Celebrities”, dat fiind faptul că a câștigat Marea Finală. Frumoasa artistă a câștigat premiu de 100.000 de lei și titlu de „Cea mai stilată celebritate din România”.

Recent, Alexandra Ungureanu a fost ”Invitatul de 12”, de la Radio Impuls. În emisiunea moderată de Cosmin Cernat, câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” a povestit despre carieră, pasiuni, frici, dar și despre experiența pe care a avut-o în cadrul emisiunii fenomen de la Kanal D. Potrivit spuselor sale, pe vremea când a început să se lanseze în domeniul muzical nu existau șanse de reușite pentru a avea o carieră de succes.

„Eu cânt de foarte mică. Pe vremea respectivă nu exista tot ce înseamnă arsenalul ăsta de promovare. Nu exista online, nu exista decât o singură televiziune și foarte puține șanse. O fată simplă dintr-o familie onestă din Onești. Viața era colorată într-un mod excepțional de muzică, dar nu puteam să mă gândesc că o să-mi iasă. Camera mea era plină de vise și de muzică.”, a dezvăluit celebra artistă.

De asemenea, Alexandra Ungureanu a mai precizat că experiența pe care a avut-o în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”!Celebrities! a fost pentru ea o relansare în carieră. Acest lucru a ajutat-o extrem de mult.

„Asta fac eu periodic și mi se pare că așa trebuie să funcționeze, astfel nu reziști în domeniu ăsta. Publicul te iubește, dar nu există nimeni de neînlocuit, Trebuie să faci schimbări și să tragi de tine. Oricât ești de valoros nu știi niciodată când se termină drumul în muzică. Asta este cea mai mare problemă. Îmi este teamă. Recunosc!”, a mai adăugat câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities.

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu[Sursa foto: Facebook]

Ce pasiuni are Alexandra Ungureanu?

În cadrul emisiunii „Invitatul de 12”, frumoasa cântăreață le-a dezvăluit asculătorilor de la Radio Impuls că pe lângă muzică, aceasta a avut o mare pasiune pentru limba franceză. „Limba franceză mi se pare o limbă extrem de muzicală și senzuală. Mi-a plăcut foarte mult. Am făcut studii economice în limbi străine, secția franceză. Toată facultatea am făcut-o în limba franceză.”.

Deși are o mare pasiune pentru limba franceză, Alexandra Ungureanu a mărturisit că nu se vede lucrând pe baza acelei diplome pe care o are.