Stiri

Alexandra Ungureanu este „Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat: „Eu am început să cânt de mică și pe vremea aia nu exista arsenalul acesta de promovare”

Alexandra Ungureanu este „Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat
Alexandra Ungureanu este „Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat [Sursa foto: arhiva ]
Alexandra Ungureanu, câștigătoarea „Bravo ai, Stil! Celebrities”, vine în studio-ul Radio Impuls duminică de la 12.

Faptul că Alexandra Ungureanu este marea câștigătoare a trofeului „Bravo, ai Stil! Celebrities”, se știe deja, deci nu mai este nevoie să precizăm acest lucru. De-a lungul competiției Alexandra a intrat în diverse conflicte, însă a avut mereu o replică și a rămas același om de care oamenii s-au îndrăgostit încă de la începutul carierei sale. 

Alexandra Ungureanu explică la „Invitatul de 12” de ce nu a fost activă în mediul online

Alexandra Ungureanu este următoarea invitată a lui Cosmin Cernat și va vorbi duminica aceasta despre cea mai recentă experiență a sa, cea de concurentă la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre carieră, dar și multe alte subiecte pe care le veți auzi doar dacă veți sta cu urechile pe Impuls dumincă de la 12. 

Alexandra Ungureanu este „Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat
Alexandra Ungureanu este „Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat[Sursa foto: arhiva ]

Unul dintre subiectele care a fost des abordat în cadrul competiției de stil, mai ales pe finalul acesteia, a fost legat de celebritatea Alexandrei Ungureanu, în condițiile în care ea nu era foarte activă pe rețelele de socializare. Astfel, ea mai explicat în cadrul emisiunii că fanii ei o știu pe ea încă de pe vremea când internetul nu era la putere și se foloseau metodele de promovare clasică. Astfel, artista explică încă o dată în cadrul emisiunii de duminică cum s-a derulat drumul ei spre celebritate. 

Alexandra Ungureanu este „Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat
Alexandra Ungureanu este „Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat[Sursa foto: arhiva ]

„Eu cânt de foarte mică. Pe vremea respectivă nu exista tot arsenalul ăsta de promovare. Nu exista online, nu exista decât o singură televiziune și foarte puține șanse de reușită să ai o carieră. O fată dintr-o familie foarte simplă din Onești...”, spune Alexandra Ungureanu.