Stiri mondene

Alexandra Stan, vestea care i-a luat pe toți prin surprindere! S-a căsătorit în mare secret

Alexandra Stan, vestea care i-a luat pe toți prin surprindere! S-a căsătorit în mare secret
Aexandra Stan s-a căsătorit în secret și a dat frumoasa veste abia aseară. Artista nu a dezvăluit momentan numele celui căruia i-a spus „DA!”

Alexandra Stan este una dintre cele mai talentate artiste din România și a făcut furori cu melodia Mr. Saxobeat care a devenit un hit internațional. În ceea ce privește viața sa personală, se specula la un moment dat că artista ar avea o relație cu Tristan Tate, însă cei doi s-au despărțit și de atunci nici că s-a mai auzit ceva de vreo relație amoroasă de-ale vedetei. 

În urmă cu câteva momente, fosta concurentă de la Survivor România și-a luat fanii prin surprindere. Mai exact, frumoasa vedetă a făcut pasul cel mare și a anunțat că s-a căsătorit în secret printr-o ședință foto pentru revista Viva. În cadrul unui interviu, Alexandra Stan a precizat că între ea și partenerul său de viață există respect, iubire, dar și înțelegere. Conform spuselor sale, ceremonia a fost una frumoasă, chiar dacă prietenii nu le-au fost aproape.

„N-am vrut să vă șochez, ci să vă surprind plăcut. Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită. (zâmbește)”, a declarat Alexandra Stan. 

În ceea ce privește organizarea marelui eveniment, Alexandra a spus că nu a întâmpinat dificultăți, mai ales că a și vut ajutor din partea unei firme specializate pe organizarea de evenimente. 

Alexandra Stan, vestea care i-a luat pe toți prin surprindere! S-a căsătorit în mare secret

„Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim. Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucram cu un wedding planner și am ales-o pe Irina Mărculescu – Moon Events, cu care am colaborat foarte bine! Am avut parte de confidențialitate, care a fost un „must pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat!”, a spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan, primele imagini în rochie de mireasă

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)