Stiri mondene

Alexandra Stan de la Survivor a împlinit 32 de ani

Alexandra Stan de la Survivor a împlinit 32 de ani
Alexandra Stan, fosta concurentă de la Survivor România, a împlinit 32 de ani. Faimoasa a primit unul dintre cele mai frumoase cadouri. Uite despre ce este vorba!

Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România.  Artista a cochetat cu muzica de mică, aceasta a participat la numeroase festivaluri și concursuri. Mai mult, faimoasa a dus numele țării noastre în fiecare țară cu piesa „Mr. Saxobeat. Muzica vedetei i-a cucerit pe toți arât în țară, cât și în străinătate. Pe 10 iunie, fosta concurentă de la Survivor România a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani. 

De ziua ei de naștere, Alexandra Stan a primit unul dintre cele mai frumoase cadouri. Mai exact, frumoasa artistă a primit o pisicuță. Fosta concurentă de la Survivor România a suferit extrem de mult când a murit animalul ei de companie, la finalul lunii aprilie. Chiar de ziua ei de naștere, prietenii au vrut să-i aline suferința și i-au dăruit o altă pisicuță. Celebra cântăreață a mărturisit că s-a simțit destul de nepregătită atunci când a primit noua pisicuță. Cu toate astea, Alexandra Stan a primit-o cu brațele deschise pe micuța Mia și a dus-o chiar din prima zi la medicul veterinar.

Alexandra Stan de la Survivor a împlinit 32 de ani

„S-a întâmplat asta. Am primit-o pe Mia Uni în viața mea, un cadou de ziua mea! După cum puteți vedea, ea este a mea și eu sunt deja a ei! Te iubesc, iubito Mia! Bun venit în viața mea! Sper să nu te dezamăgesc!', a scris Alexandra Stan pe Instagram.

Alexandra Stan de la Survivor a împlinit 32 de ani

Alexandra Stan, ceremonie pentru pisicuța pe care a pierdut-o

Alexandra Stan a organizat și o ceremonie de înmormântare pentru pisicuța pe care a pierdut-o în aprilie, publicând o scurtă înregistrare video cu momentul emoționant.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, Herky! Tu ești mereu în inima mea! Tu ai fost copilul meu, prietenul meu cel mai bun, îngerul meu păzitor și de fiecare dată când o să vin să te văd, o să mă simt mai aproape de Dumnezeu. Tu m-ai ridicat de jos! Tu m-ai făcut să mă simt ca o mamă! Mulțumesc, mama te iubește',  este mesajul trist postat de Alexandra Stan.