Stiri mondene

Alexandra Stan, despre momentele dificile din viața sa! Cum le-a depășit artista: „În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum”

Alexandra Stan, despre momentele dificile din viața sa! Cum le-a depășit artista
Alexandra Stan, despre momentele dificile din viața sa! Cum le-a depășit artista [Sursa foto: Instagram]
Alexandra Stan a vorbit despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții sale. Cum reușește artista să se pună pe picioare după o experiență grea?!

Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară cu o voce extrem de puternică, reușind să facă show cu fiecare apariție pe care o face. Chiar dacă se bucură de o carieră de succes, viața i-a adus și clipe în care au pus-o la încercare. În cadrul unui interviu oferit pentru Viva.ro, Alexandra Stan și-a deschis sufletul și a recunoscut că are un secret al fericirii, iar acest lucru o ajută să depășească orice moment greu pe care îl traversează.

Mai exact, vedeta încearcă de fiecare dată să privească lucrurile cu calm.

Citeste si: Alexandra Stan, noi declarații despre divorțul de Emanuel Necatu! Cum au reacționat părinții la vestea despărțirii: „M-au susținut mereu”

„Încerc pe cât se poate să privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectivă mai amplă, să văd imaginea de ansamblu. Eu cred că fiecare acțiune are o reacție și cred că fiecare situație în care ne aflăm, fie că este dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor noastre.

Așa că încerc mereu să îmi dau seama ce anume am făcut sau nu ca să ajung în situația respectivă. Dacă îmi găsesc răspunsul, atunci încerc pe viitor să nu mai repet același tipar.

Alexandra Stan, despre momentele dificile din viața sa! Cum le-a depășit artista
Alexandra Stan, despre momentele dificile din viața sa! Cum le-a depășit artista[Sursa foto: Instagram]

În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum, însă am învățat că soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment. Și că răbdarea este o virtute.

Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu. Și spun așa: „Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele”, a spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan, despre momentele dificile din viața sa! Cum le-a depășit artista
Alexandra Stan, despre momentele dificile din viața sa! Cum le-a depășit artista[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Stan, probleme de sănătate! Cu ce boală se confruntă artista?!

Invitată în cadrul unui podcast, Alexandra Stan a vorbit despre boala autoimună de care suferă. Conform spuselor sale, artista a fost diagnosticată cu tiroidită Hashimoto, o afecțiune care apare pe fondul stresului și al unei imunități foarte scăzute.

Citeste si: Cum au marcat-o pe Alexandra Stan violențele impresarului ei! „Trebuie să ne scoatem pe noi din momentele nasoale”

„Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea.Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc”, a spus artista

Citește continuarea aici!