Stiri mondene

Alexandra Stan pozează din ce în ce mai HOT! Cum s-a lăsat fotografiată artista de data aceasta

Alexandra Stan pozează din ce în ce mai HOT
Alexandra Stan pozează din ce în ce mai HOT [Sursa foto: Instagram]
Alexandra Stan continuă să surprindă în mediul online, acolo unde postează cele mai atrăgătoare fotografii. Iată cum s-a pozat artista!

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România. Cântăreața a atras simpatia publicului atât datorită talentului său, cât și grație personalității sale. Se știe deja faptul că vedeta este lipsită de inhibiții și că nu ține cont de gura lumii. Alexandra Stan adoră să se pozeze în ipostaze sexy și să le arate internauților cât de bine se simte în pielea ei. La fel a făcut și de această dată, când și-a luat un costum de baie pe ea și a ieșit să facă plajă.

Artista a vrut să profite din plin de ultimele zile cu soare, astfel a decis să renunțe la sutien să nu se bronzeze cu urme. 

Citeste si: Alexandra Stan, dezamăgită de industria din România: „Este reprezentată de hoți. Toți m-au furat”! Artista critică casele de discuri

Alexandra Stan pozează din ce în ce mai HOT!
Alexandra Stan pozează din ce în ce mai HOT![Sursa foto: Instagram]

Alexandra Stan, reacție acidă după ce a fost întrebată de ce apare mereu dezbrăcată

Alexandra Stan a reacționat după ce a fost criticată pentru aparițiile incendiare, inclusiv pentru faptul că a pozat aproape goală pentru coperta celui mai recent album, Rainbows. Artista spune că nu imaginea este cea care contează cu adevărat. Vedeta este de părere că talentul și munca din spatele materialului contează mult mai mult decât ipostaza în care a pozat pentru coperta acestuia. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe
Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)

Citeste si: Alexandra Stan, despre începuturile carierei sale! Gestul artistei, după ce a câștigat primii bani din muzică: „I-am cumpărat o mașină”

„Este coperta albumului meu. Albumul ăsta mă reprezintă în totalitate, asta sunt eu « Rainbows ». Am avut curajul și puterea de a mă arăta așa în fața oamenilor, dar dincolo de această aparență stă un talent și o muncă de 12 ani, cu o echipă numeroasă. Îmi doresc să nu mai conteze imaginea și felul în care te prezinți fizic oamenilor, cât contează toată munca depusă. Uită-te câți oameni au fost aici în seara asta! Cred că ar fi mai bine să schimbăm tonul întrebărilor! Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac așa… da, mă dezbrac la duș, în baie, cum se dezbracă toată lumea!”, a declarat Alexandra Stan.

Citește continuarea aici.