Stiri mondene

Alexandra Stan, detalii neștiute din căsnicia cu fostul soț, Emanuel Necatu: „Îmi zicea că am foarte mulți oameni care îmi vor răul”

Alexandra Stan, detalii neștiute din căsnicia cu fostul soț, Emanuel Necatu
Alexandra Stan [Sursa foto: Captură YouTube]
Alexandra Stan a oferit câteva detalii neștiute din căsnicia pe care a avut-o cu Emanuel Necatu. Uite ce confesiuni a făcut artista despre fostul soț!

Alexandra Stan a luat prin surprindere pe toată lumea cu nunta sa alături de Emanuel Necatu. La doar câteva luni de la frumosul moment, artista și fostul soț s-au decis să divorțeze. Cântăreața nu a oferit până acum prea multe informații despre viața sa amoroasă, însă s-a hotărât să scoată detalii neștiute la iveală despre căsnicia sa în cadrul unui podcast. Conform spuselor sale, Emanuel Necatu s-a prezentat în fața sa ca fiind un ”salvator”, însă în realitate, lucrurile nu au stat așa. 

Alexandra Stan, detalii neștiute din căsnicia cu fostul soț, Emanuel Necatu
Alexandra Stan și Emanuel Necatu[Sursa foto: Instagram]

„Da, o grămadă de oameni s-au prezentat ca fiind salvatori, dar ei au fost abuzatori. Mi s-a întâmplat asta chiar și cu Emanuel, fostul soț. Fix așa l-am perceput. Bine, el zice că nu, că e percepția mea și că niciodată nu s-a prezenta t așa.  Dar fix așa s-a prezentat, ca un salvator.  Îmi zicea că am foarte mulți oameni care îmi vor răul și care îmi trimit gânduri negative și el a lucrat non-stop, făcea rugăciuni ca să mă ajute să scap de energia aia”, a declarat Alexandra Stan,

în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Citeste si: Alexandra Stan a răbufnit pe internet! Artista, mesaj dur pentru cei care o critică: „Nu vreau niciun hate pe pagina mea! Nu ești obligat să mă urmărești!

Alexandra Stan, detalii neștiute din căsnicia cu fostul soț, Emanuel Necatu
Alexandra Stan[Sursa foto: Captură YouTube]

Alexandra Stan, momente cumplite! Artista a încercat să se sinucidă

În continuare, Alexandra Stan a mărturisit că a trecut prin momente fără precedent.

Vedeta a recunoscut că a avut două tentative de suicid de-a lungul carierei sale și totodată a explicat și care au fost trăirile sale în acele momente.

Alexandra Stan, detalii neștiute din căsnicia cu fostul soț, Emanuel Necatu
Alexandta Stan[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Alexandra Stan, reacție acidă după ce a fost întrebată de ce apare mereu dezbrăcată: „Îmi doresc să nu mai conteze imaginea”

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune. Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci și avea cartela de la cameră. La eveniment era și președintele Elveției de la acea vreme, era o petrecere privată la o stațiune de schi” ,   a mărturisit Alexandra Stan în podcast-ul lui Mihai Morar.