Stiri mondene

Alexandra Stan, dezamăgită de industria din România: „Este reprezentată de hoți. Toți m-au furat”! Artista critică casele de discuri

Alexandra Stan, dezamăgită de industria din România: „Toți m-au furat”!
Alexandra Stan [Sursa foto: Captură YouTube]
Alexandra Stan, acuzații dure la adresa caselor de discuri din România. Artista a dezvăluit faptul că mai mulți producători au furat bani de la ea.

Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste din România. A cunoscut faima internațională acum 11 ani, când piesa ei Mr. Saxobeat a ajuns să fie difuzată peste hotare în Asia și America. Cu toate acestea, drumul spre succes nu a fost unul ușor, fiind presărat cu multe greutăți și obstacole.

Alexandra Stan, dezamăgită de industria din România: „Toți m-au furat”!
Alexandra Stan[Sursa foto: Captură YouTube]

Alexandra Stan, despre casele de discuri din România: „T oți sunt niște hoți! Ăsta e și motivul pentu care mi-am făcut casa mea de discuri.”  

Invitată în cadrul unei emisiuni, cântăreața a făcut acuzații la adresa studiourilor de înregistrări. Vedeta susține că majoritatea producătorilor cu care a colaborat de-a lungul carierei sale au furat-o. Cu această ocazie, Alexandra Stan a făcut un apel, spunând că toți artiștii trebuie să-și ceară drepturile de autor, indiferent cât de mică este acea contribuție. 

Citeste si: Alexandra Stan, declarații uluitoare despre cearta cu Măruță: „Nu pot să-i port eu vreodată pică”

„Am fost singură din două motive. Primul motiv este că mi-am dat seama după mulți ani și mi-am dat seama și în urma terapiei, am făcut terapie și despre chestia asta am vorbit la terapie. Mi-am dat sema că eu din cauza lipsurilor emoționale din familie, din perioada adolescenței, eu mereu când lucram cu un manager sau o echipă, eu mă duceam la ei și mereu le ziceam să-mi dea că am nevoie. Tot timpul ceream și aveam așteptări, de fapt, în adâncul sufletului meu încercam să-mi umplu golurile pe care le aveam din copilărie. Pe când oamenii ăia cu care lucram se așteptau ca eu să fiu cea care oferă. Normal eu sunt un lider și artiștii în general sunt așa. Mi-am dat seama că ideile mele nu o să fie 100% înțelese de toți oamenii cu care lucrez. Motivul al doilea este că în industria din România sunt toți niște hoți, pe mine toți m-au furat, ăsta e adevărul. Le-am făcut audit! Toți m-au furat, mai puțin Universal Music cu care lucrez acum.

Alexandra Stan, dezamăgită de industria din România: „Toți m-au furat”!
Alexandra Stan[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Alexandra Stan, un nou mesaj dur pentru hateri! Artista nu s-a mai putut abține și a răbufnit în mediul online: „Chiar m-am răzvrătit! Sunt prea mulți frustrați”

De asta am fost și independentă și mi-am făcut casa mea de discuri. Dacă nu mă furau, acum puteau să fiu la un nivel înalt cum e Dua Lipa”(...) Am și acum temeri, sunt uși care mi se închid din cauza asta, adică eu nu ma fost la unele evenimente foarte mari atât în România, cât și pe plan internațional. De exemplu și în unele țări eu nu am mai fost pe Radio, nu am susținut concerte din cauza asta. Din cauză că m-am luat în piept cu ei, asta este, eu mi-am asumat pentru că mi-am dat seama că lecția mea asta a fost. Fiecare lecție se plătește, așa cum am zis și în alte interviuri. Eu am plătit o lecție mai scumpă, dar asta nu înseamnă că toată viața o să mă furați. Cel mai bine stau acasă, dar nu o să permit la nimeni să-și bată joc”, a spus Alexandra Stan