Stiri mondene

Alexandra Stan, momente grele din cauza succesului pe care l-a avut în domeniul profesional. Cântăreța este în depresie: "Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani”

Alexandra Stan, depresie din cauza succesului în muzică
Alexandra Stan [Sursa foto: Captură video, colaj Radio Impuls]
Alexandra Stan recunoaște că viața de artist nu este una ușoară. Artista a intrat în depresie din cauza succesului în muzică. Iată ce declarații a făcut!

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, făcându-se remarcată cu piesa „Mr. Saxobeat”. În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre ce înseamnă să ai o carieră muzicală și despre faptul că depresia vine la pachet cu succesul. Artista a precizat că are foarte mulți ani în care s-a luptat cu aceste probleme din domeniul muzical, însă ea crede că lumea ar trebui să știe că artiștii trec prin milioane de stări atunci când fac muzică.

De asemenea, Alexandra Stan a recunoscut că viața în industria muzicală din România nu este una ușoară și că așteptările pe care le avea în copilărie s-au dovedit a fi diferite atunci când a pătruns în această lume. 

„A avea o carieră în industria muzicală nu doar în România, cred că oriunde e valabil asta, este un mare challenge, o mare provocare, pentru că trebuie să înveți să stabilizezi fix așteptările pe care tu le ai de când ești un copil mic și visezi să ajungi ca cei pe care îi vei la televizor cu ce se întâmplă, de fapt, iar apoi mai

vine și partea pe care eu am experimentat-o. După ce ai succes sau ai o traiectorie sus din punct de vedere al carierei, acolo vine cea mai grea parte, pentru că oamenii încep să aibă cele mai mari așteptări de la tine. Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd toată stările prin care noi trecem, ei nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente, o combinație de oameni care trebuie să lucreze împreună și să fie armonioși.
De multe ori, eșecul nu este doar al artistului, este al întregii echipe și presiunea vine atunci când ai un eșec sau când nu îți este cu o piesă sau cu un album ”,
a declarat Alexandra Stan.

Alexandra Stan, depresie din cauza succesului în muzică
Alexandra Stan

Alexandra Stan a subliniat că din experiențele pe care le-a trăit a  învățat să nu mai aibă așteptări de la nimeni și să fie mai consecventă.

Citește și: Alexandra Stan, un nou mesaj dur pentru hateri! Artista nu s-a mai putut abține și a răbufnit în mediul online: „Chiar m-am răzvrătit! Sunt prea mulți frustrați”

„Ăsta cred că este un lucru cu care toți artiștii se confruntă, mai ales cei care sunt de 3, 4, 5 ani în industrie. Este un challenge foarte mare, este o presiune foarte mare și asta poate să-ți creeze niște stări de anxietate, de depresie, de lipsă de încredere în tine, adică eu la asta lucrez de ani de zile, să pot să stabilizez chestia asta, să nu îmi mai pese ce zice lumea și să nu mai am așteptările astea. În ultima perioadă am început să fiu mai consecventă”, a mai spus cântăreața.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ars Gratia Regalia (@arsgratiaregalia)

Alexandra Stan, despre începuturile carierei sale

Artista și-a amintit de perioada în care a debutat pe scena muzicii românești și chiar a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică. Alexandra Stan nu și-a cumpărat vreun lucru extravagant sau valoros pentru ea. Vedeta a preferat ca din banii pe care îi obținuse la început de carieră să îi cumpere surorii sale o mașină. De asemenea, cântăreața spune că îi place să-și ajute familia, iar ori de câte ori poate să facă acest lucru o face din tot sufletul. 

Alexandra Stan, depresie din cauza succesului în muzică
Alexandra Stan

Citește și: Alexandra Stan, reacție acidă după ce a fost întrebată de ce apare mereu dezbrăcată: „Îmi doresc să nu mai conteze imaginea”

„Îmi amintesc că din primii bani câștigați am pus deoparte și am strâns până i-am luat surorii mele o mașină.  Mi-am dorit mult să fac asta. Îmi ajut familia și acum, e o responsabilitate pe care mi-am asumat-o și o fac cu drag”, a mărturisit Alexandra Stan, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!