Stiri

Alexandra Stan este aleasă! #Aleasă este noul single al artistei

Alexandra Stan este aleasă! #Aleasă este noul single al artistei
Alexandra Stan este aleasă! #Aleasă este noul single al artistei [Sursa foto: Arhiva ]
Alexandra Stan a lansat ieri pe canalul ei de YouTube piesa „Aleasa”, melodie în limba română care va beneficia și de un videoclip.

Alexandra Stan lansează un nou single în limba română, „Aleasă”, la un an distanță de hitul „Obsesii”, melodie care se regăsește în continuare în topul celor mai difuzate piese din România. Alexandra este #aleasă de milioane de oameni din lume ca fiind idolul lor. Drept dovadă stau cifrele din Social Media, iar Alexandra cucerește publicul prin naturalețe și creativitate. Artista, originară din Constanța, România, a fost și este foarte ascultată în toate colțurile globului.

Un exemplu recent este hitul „Mr. Saxobeat" care a atins pragul de 200.000.000 de ascultări pe Spotify, fiind singura piesă a unui artist român care reușește această performanță. În același timp, canalul de YouTube al artistei a depășit 1 milion de abonați. 

Alexandra Stan a lansat piesă nouă cu Nosfe, Sak Noel și Loz Țios înainte de a pleca la Survivor România 2021 

În plus, Alexandra cucerește publicul şi prin melodiile lansate, dar şi prin videoclipurile pline de metafore. Recent, Alexandra, care este și cea mai mare promotoare a muzicii dance, a colaborat cu Nosfe, Sak Noel și Loz Țios pentru melodia „Tembleque", iar pentru prima parte a anului 2021 mai pregătește multe melodii, atât în limba română, cât și în limba engleză. 

Piesă „Aleasă" este compusă de către Alex Pelin, tot el fiind și compozitorul hitului "Obsesii". Alex Pelin a lucrat la melodia "Aleasă" alături de Viki Red. 
Pentru a ilustra vibe-ul și sound-ul disco al melodiei, Alexandra a colaborat cu Criss Blaziny pentru videoclip, care aduce în imagini foarte multe efecte psihedelice, lumini și culori care se pot corela ușor cu numeroase emoții, izvorâte din dragoste. 

Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul "Lollipop/ Parăm Pam Pam". Ulterior, au urmat single-uri că "Mr. Saxobeat", "Lemonade" sau "Get Back (ASAP)". La 10 ani distanță, artista a reintrat în portofoliul Universal Music România & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat", iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști că Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.