Stiri mondene

Alexandra Stan, dezamăgită de Cătălin Măruță! Ce a deranjat-o pe artistă: ”Nu o să mai merg la el în emisiune niciodată”

Alexandra Stan, dezamăgită de Cătălin Măruță! Ce a deranjat-o pe artistă
Alexandra Stan, dezamăgită de Cătălin Măruță! Ce a deranjat-o pe artistă [Sursa foto: Captură YouTube]
Alexandra Stan a dezvăluit motivul pentru care refuză să mai meargă în emisiunea lui Cătălin Măruță, fiind extrem de dezamăgită.

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate artiste din România, reușind să se facă cunoscută și pe plan internațional. După ce s-a întors de la Survivor România, cântăreața a apărut de mai multe ori în emisiunea lui Cătălin Măruță, dar se pare că relația lor s-a schimbat. Fosta concurentă de la Survivor România nu a primit acordul medicilor de a face un copil în perioada următoare, iar acest lucru l-a determinat pe soțul Andrei să publice tot mai multe informații pe acest subiect.

Invitată în cadrul unui podcast, Alexandra Stan a spus că a decis să nu mai meargă niciodată în emisiunea lui Măruță, fiind deranjată și indignată că prezentatorul TV a întrecut măsura.

Alexandra Stan, dezamăgită de Cătălin Măruță! Ce a deranjat-o pe artistă
Alexandra Stan, dezamăgită de Cătălin Măruță! Ce a deranjat-o pe artistă[Sursa foto: Captură YouTube]

„Am avut o întâmplare în emisiunea lui Cătălin Măruță și m-a deranjat, a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste decizia luată de managementul meu.  A scris niște lucruri foarte urâte, el scria că nu îmi mai acopăr burta că sunt însărcinată, nu o să mai merg la el în emisiune niciodată, pentru toți banii din lumea asta!”,  

a spus Alexandra Stan. Pentru a-și liniști fanii,frumoasa vedetă a spus că nu este însărcinată, deși își dorește acest lucru. 

Alexandra Stan, dezamăgită de Cătălin Măruță! Ce a deranjat-o pe artistă
Cătălin Măruță[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Măruță, implicat în mai multe scandaluri

Fosta concurentă de la Survivor România nu este singura vedetă dezamăgită de atitudinea prezentatorului TV. Cătălin Măruță a fost implicat într-un scandal cu Alex Velea și Antonia. Numele celor doi a fost des vehiculat în emisiunea lui. 

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în faţă.Nu e genul meu să împroşc cu noroi în stânga şi în dreapta. Cu Măruţă de asta m-am şi certat, că tocmai pe ei îi invita şi le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, şi a jignit-o pe nevastă-mea”,  a spus Aex Velea.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Mihai Bendeac a reacționat dur la adresa prezentatorului TV, care a insistat foarte mult să fie prezent în podcast-ul pe care-l desfășoară în mediul online. Actorul nu a mai suportat și a răbufnit pe rețelele sociale, spunând că se simte hărțuit de Cătălin Măruță. De asemenea, juratul de la iUmor l-a rugat să înceteze cu apelurile, altfel va merge la Poliție.  

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac[Sursa foto: Instagram]

”M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe,  și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu...Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun! (...)  „Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”  ", a mărturisit Mihai Bendeac.