Stiri mondene

Alexandra Stan, dezvăluiri despre petrecerea de nuntă: ”Îmi doresc să fiu o mireasă prințesă”

Alexandra Stan, dezvăluiri despre petrecerea de nuntă
În cadrul unui interviu, Alexandra Stan a susținut că își dorește o petrecere la care să participe mai multe persoane. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă de la Survivor România?!

Alexandra Stan a surprins pe toată lumea când a anunțat că s-a căsătorit, mai ales că nu era cunoscut publicului larg că fosta concurentă de la Survivor România are un iubit. Cununia civilă a avut loc în 7 mai, la Câmpulung Muscel, orașul natal al soțului ei. Deși artista și-a dorit o nuntă restrânsă și a preferat să-l țină pe soțul ei departe de lumina reflectoarelor, de data aceasta, Alexandra Stan a susținut că își dorește o petrecere la care să participe mai multe persoane, prieteni și apropiați.  

”Vrem și noi o petrecere, mai ales că ne dorim foarte mult să fim cu prietenii; atât eu, cât și Emanuel avem mulți prieteni și chiar ne pare foarte rău că nu au fost alături de noi, nu am avut cum să îi invităm, pentru că am făcut în secret. Oricum, totul s-a întamplat în perioada restricțiilor. Nici nu am fi putut chema multe persoane. Acum am văzut că s-a mai relaxat un pic situația cu nunțile și ne gândim serios să organizăm petrecerea, dar nu știm încă data și locația. 

Alexandra Stan, dezvăluiri despre petrecerea de nuntă

Îmi doresc să fiu o mireasă prințesă, mai ales că la nuntă am fost, așa, mai elegantă, iar la cununia civilă am fost țărăncuță. Acum îmi doresc să fiu prințesă. Îmi doresc să am o rochie clasică, mare, cu corset, cum a avut Mariah Carey la prima ei nuntă. Și, bineînțeles, nu ne dorim nimic ieșit din comun, dar vrem să fie pe plajă, pentru că amândoi suntem îndrăgostiți de mare.”, a spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan: ”C ând există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți”

În cadrul unui interviu, Alexandra Stan a precizat că între ea și partenerul său de viață există respect, iubire, dar și înțelegere. Conform spuselor sale, ceremonia a fost una frumoasă, chiar dacă prietenii nu le-au fost aproape.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)

„N-am vrut să vă șochez, ci să vă surprind plăcut.  Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită. (zâmbește)”, a declarat Alexandra Stan.