Stiri mondene

Alexandra Stan, probleme de sănătate! Cu ce boală se confruntă artista: „Mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim”

Alexandra Stan, probleme de sănătate! Cu ce boală se confruntă artista
Alexandra Stan, probleme de sănătate! Cu ce boală se confruntă artista [Sursa foto: Captură YouTube]
Alexandra Stan se confruntă cu probleme de sănătate. Uite despre ce este vorba!

Invitată în cadrul unui podcast, Alexandra Stan și-a deschis sufletul și a vorbit despre boala autoimună de care suferă. Conform spuselor sale, fosta Faimoasă a fost diagnosticată cu tiroidită Hashimoto, o afecțiune care apare pe fondul stresului și al unei imunități foarte scăzute. Cântăreața susține că a fost diagnosticată după întoarcerea din competiția din Republica Dominicană. Deși au trecut luni bune de când a fost eliminată din concurs, în continuare, vedeta este nevoită să treacă prin momnete dificile.

Alexandra Stan, probleme de sănătate! Cu ce boală se confruntă artista
Alexandra Stan, probleme de sănătate! Cu ce boală se confruntă artista[Sursa foto: Captură YouTube]

„Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea.Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici

(n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc”
, a spus artista. 

Alexandra Stan, probleme de sănătate! Cu ce boală se confruntă artista
Alexandra Stan, probleme de sănătate! Cu ce boală se confruntă artista[Sursa foto: Captură YouTube]

Alexandra Stan a divorțat după doar câteva luni de căsnicie

Reamintim că după ce a revenit din Republica Dominicană, Alexandra Stan a surprins pe toată lumea, atunci când s-a căsătorit în secret cu Emanuel Necatu. Cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă, dar și în fața lui Dumnezeu. Din nefericire, mariajul s-a dovedit a fi o hotărâre luată în grabă, motiv pentru care cei doi și-au spus ”ADIO”.

„Trebuia să stăm mai mult până să ne căsătorim, a fost focul ăla! Ne-am căsătorit după o lună si ceva. Am simțit că am nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste animite perioade sensibile, murise și motanul meu, venisem de la Survivor. M-a ajutat mult să mă regăsesc, doar că eu am confundat ajutorul ăsta cu siguranța. Eu îmi doream pe cineva care să îmi dea senzația aia de siguranță, să simt că nu osciliază, că are un job normal. E un om normal, credincios, stabil!,  a spus Alexandra Stan îm platoul emisiunii Teo Show.

Citește continuarea aici!