Stiri mondene

Alexandra Stan, despre viitoarele sale proiecte! Ce le-a pregătit artista fanilor: „E o treabă serioasă! Încerc să fiu responsabilă”

Alexandra Stan, despre viitoarele sale proiecte! Ce le-a pregătit artista fanilor
Alexandra Stan, despre viitoarele sale proiecte! Ce le-a pregătit artista fanilor [Sursa foto: Instagram]
Alexandra Stan a vorbit despre viitoarele sale proiecte pe plan profesional! Uite despre ce este vorba!

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute, talentate și apreciate artiste din lume. În urmă cu aproximativ 12 ani, cântăreața a cunoscut faima internațională, atunci când piesa ei Mr. Saxobeat a ajuns să fie difuzată peste hotare în Asia și America. Alexandra Stan nu a cucerit doar topurile muzicale din întreaga lume, ci și rețelele sociale, având o comunitate numeroasă în mediul online. În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit deschis despre viitoarele sale proiecte pe plan profesional.

Alexandra Stan, despre viitoarele sale proiecte! Ce le-a pregătit artista fanilor
Alexandra Stan, despre viitoarele sale proiecte! Ce le-a pregătit artista fanilor[Sursa foto: Instagram]

De-a lungul timpului, multe personalități cunoscute din showbiz-ul autohton s-au orientat spre a face podcasturi, motiv pentru care artista și-ar dori să le urmeze exemplul. De asemenea, Alexandra Stan este de părere că influencerii au o mare responsabilitate față de ceilalți. Vedeta recunoaște că e foarte greu să fii și cântăreață, și influencer, și nu înțelege cum colegele sale de breaslă care sunt mame reușesc să facă față cu brio.  

Citeste si: Alexandra Stan a vorbit pentru prima dată de divorțul de Emanuel Necatu: „Trebuia sa stam mai mult pana sa ne casatorim”

„Nu prea sunt femei în online care fac asta și mi se pare foarte tare. E o treabă serioasă, acum nu trebuie să facă toată lumea (n.r. podcast sau emisiune). Mai întâi faci un research, faci un content de calitate, care chiar ajută.

(...) În general, încerc să fiu responsabilă pentru că am un public mare și sunt și mulți copii. Să mă ierte Dumnezeu, până la urmă am 32 de ani, mai beau și eu un pahar de vin sau de șampanie, că acum nu mă îmbăt și nu o să promovez non-stop numai alcool”,  a spus Alexandra Stan. 

Alexandra Stan, despre viitoarele sale proiecte! Ce le-a pregătit artista fanilor
Alexandra Stan, despre viitoarele sale proiecte! Ce le-a pregătit artista fanilor[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Stan, probleme de sănătate! Cu ce boală se confruntă artista

Alexandra Stan a fost diagnosticată cu tiroidită Hashimoto, o afecțiune care apare pe fondul stresului și al unei imunități foarte scăzute. Cântăreața susține că a fost diagnosticată după întoarcerea din competiția din Republica Dominicană. 

Citeste si: Ce spune Alexandra Stan despre o posibilă împăcare cu Emanuel Necatu: „Poate, nu zic nu niciodată”

„Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea. Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut, a spus artista. 

Citește continuarea aici!