Stiri mondene

Alexandra Stan s-a despărțit de iubit: „Sunt totuși, om”

Alexandra Stan
Alexandra Stan [Sursa foto: Instagram]
În urmă cu doar două săptămâni, Alexandra Stan era fericită să ni-l arate pe iubitul ei.

Artista părea că și-a găsit liniștea lângă bărbatul mult visat, însă se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

Ieri, Alexandra Stan a scris un mesaj extrem de lung pe Instagram, mai exact o scrisoare prin care își lua „Adio” în mod oficial de la iubitul ei și de la toate amintirile.

Alexandra Stan iubit
Alexandra Stan iubit[Sursa foto: Instagram]

„Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta.

Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc... Sunt totuși, om. Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor”, a notat  Alexandra Stan.  

Alexandra Stan suferă după despărțirea de iubit 

Judecând după mesajul lung pe care artista l-a scris pe Instagram, se vede că artista suferă după ruptura dintre ea și iubitul ei. Alexandra Stan a mai scris că este dispusă să-l ajute ori de câte ori are nevoie, iar în finalul mesajul a scris că îl iubește. 

Alexandra Stan iubit
Alexandra Stan iubit[Sursa foto: Instagram]

„Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii, am dormit pe plajă, mi-am

făcut o mulțime de prieteni.(...) Acum însă știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu.(...) Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor. Este trist că nu se vor realiza, dar asta m-a făcut să îmi dau seama că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment în care trăim, pentru că nu știm unde ne duce viața, care este drumul nostru, și atunci trebuie să ne bucurăm de fiecare moment. Dar, într-un final, suntem doar noi și familia noastră. Iar dacă l-aș întâlni, i-aș spune asta: A fost frumos să trăiesc alături de tine în ultimele luni! Sunt foarte recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-ai făcut, pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat, pentru calmul, iubirea, fericirea, prietenii, locurile unde m-ai dus... Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este. Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine în fiecare moment, mă lupt să mă deconectez de tine, și încerc să îmi amintesc doar de lucrurile frumoase ca să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima”