Stiri mondene

Alexandra Stan, adevărul despre divorț! Cum a reușit artista să treacă peste despărțire: „Trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică”

Alexandra Stan, adevărul despre divorț! Cum a reușit artista să treacă peste despărțire
Alexandra Stan, adevărul despre divorț! Cum a reușit artista să treacă peste despărțire [Sursa foto: Instagram]
Alexandra Stan a dezvăluit cum a reușit să depășească momentele dificile în viața sa, dar și ce lecții a învățat din această experiență.

Alexandra Stan a divorțat la câteva luni după ce s-a căsătorit în secret! Nu i-a fost ușor, însă artista a avut de învățat din această experiență. Cântăreața nu regretă că s-a căsătorit, însă consideră că s-a grăbit în această privință. În cadrul unui interviu oferit recent pentru Viva.ro, artista a dezvăluit cum a reușit să depășească acest moment delicat din viața ei. Alexandra Stan a declarat că a reușit să treacă peste despărțire cu foarte multă răbdare, iar pe viitor să nu mai repete aceleași greșeli pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Citeste si: Alexandra Stan, probleme de sănătate! Cu ce boală se confruntă artista: „Mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim”

„Încă o filă din povestea mea, din trecutul meu. Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică, să îmi ascult și partea stângă a creierului, să nu mă las condusă doar de partea emoțională și artistică”, a spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan, adevărul despre divorț! Cum a reușit artista să treacă peste despărțire
Alexandra Stan, adevărul despre divorț! Cum a reușit artista să treacă peste despărțire[Sursa foto: Instagram]

Cum depășește Alexandra Stan momentele dificile?!: „R ăbdarea este o virtute”

În continuare, Alexandra Stan a dezvăluit și ce face pentru a depăși momentele dificile din viața ei. Conform spuselor sale, vedeta a recunoscut că are un secret al fericirii, iar acest lucru o ajută să depășească orice moment greu pe care îl traversează. 

Citeste si: Alexandra Stan, despre viitoarele sale proiecte! Ce le-a pregătit artista fanilor: „E o treabă serioasă! Încerc să fiu responsabilă”

„Încerc pe cât se poate să privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectivă mai amplă, să văd imaginea de ansamblu. Eu cred că fiecare acțiune are o reacție și cred că fiecare situație în care ne aflăm, fie că este dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor noastre. Așa că încerc mereu să îmi dau seama ce anume am făcut sau nu ca să ajung în situația respectivă. Dacă îmi găsesc răspunsul, atunci încerc pe viitor să nu mai repet același tipar.

Alexandra Stan, adevărul despre divorț! Cum a reușit artista să treacă peste despărțire
Alexandra Stan, adevărul despre divorț! Cum a reușit artista să treacă peste despărțire[Sursa foto: Instagram]

În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum, însă am învățat că soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment. Și că răbdarea este o virtute. Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu. Și spun așa: „Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele”, a mai adăugat Alexandra Stan.