Stiri

Alexa Dragu a lansat videoclipul piesei „Sub efectul tău”

Alexa Dragu a lansat videoclipul piesei „Sub efectul tău”
Semifinalista Irinei Rimes la Vocea României 2018, Alexa Dragu, a lansat prima sa piesă intitulată „Sub efectul tău”. Uite cât de bine sună!

În anul 2018, Alexa Dragu s-a făcut remarcată în România, când a ajuns în semifinala concursului „Vocea României”. În urmă cu câteva ore, semifinalista Irinei Rimes și-a lansat prima sa piesă intitulată „Sub efectul tău”. Videoclipul a fost produs de Media Pro Music. „Sub efectul tău" este o piesă compusă integral de tânăra artistă, fiind o melodie ritmată în care Alexa Dragu cântă despre momentul pe care toată lumea îl așteaptă, după terminarea unei relații de iubire.

Alexa Dragu a lansat videoclipul piesei „Sub efectul tău”

„Las aici primul meu clip, prima pagină muzicală din cartea sufletului meu. Această piesă încapsulează tristeţea și bucuria de a scăpa din vraja dragostei. Sunt foarte entuziasmată pentru tot ceea ce urmează. Piesă cu piesă. Stay tuned", a declarat Alexa.

Alexa Dragu a lansat videoclipul piesei „Sub efectul tău”

Alexa Dragu: „Nu vreau să-mi imaginez viața fără muzică”

Până în prezent, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Conform spuselor sale, muzica a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani aceasta a cântat pentru prima dată în fața unui public. În anul 2018, artista a participat la „Vocea României”, a făcut parte din echipa Irinei Rimes până în semifinală. 

Muzica este un univers paralel, pentru toți… Prin muzică poți să înțelegi lumea, să transmiți și să simți ceea ce vor ceilalți să spună. Nu vreau să-mi imaginez viața mea fără muzică… Având în vedere că asta îmi produce fericire, asta mă văd făcând în viitor. Pentru mine muzica este euforie, extaz, bucurie…”, povestea tânăra artistă în 2018.