Lansări muzicale

Fly Project a lansat videoclipul piesei „Millerba”

Fly Project a lansat videoclipul piesei „Millerba”
Fly Project a lansat videoclipul piesei „Millerba” [Sursa foto: Captură YouTube]
Băieții de la Fly Project au lansat videoclipul piesei „Millerba”. Uite cât de bine sună noua piesă!

Trupa „Fly Project” a venit în atenția fanilor cu un cadou muzical spectaculos! Membrii formației „Fly Project” au lansat o piesă nouă intitulată „Millerba”, pe care o vom putea vedea în topuri toată vara aceasta. Producția este produsă de echipa NGM și completează perfect ideea piesei, cu un scenariu original și creativ. Tudor Ionescu a oferit și primele declarații despre noul single. Artistul a susținut că a avut o echipă organizată, care s-a mișcat foarte bine.

Fly Project a lansat videoclipul piesei „Millerba”
Fly Project a lansat videoclipul piesei „Millerba”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Nu pot să schimb lumea, însă pot să o fac să danseze și să se bucure prin muzica mea. Fly Project este despre emoție și bucuria de a petrece, plăcerea de a dansa alături de prieteni și dorința de a construi amintiri. <<Millerba>> este piesa cu care începe playlistul tău și pe care atunci când o auzi la radio, dai volumul mai tare. <<Millerba>> este bucuria de a petrece, exprimată într-o limbă universală" , a declarat Tudor Ionescu despre noua piesă.

Reacțiile fanilor când au ascultat noul single „Millerba”

„Fly Project nu dezamăgește niciodată. Încă de când eram doar un puști mic. Felicitări pentru piesele istorice și actuale, cu care ne-ați adus Vibe-ul la petreceri, în mașină, acasă sau oriunde am fost”/ „Îmi era dor de o piesă Fly Project! Hai în top cu eaaaa”/ „A meritat așteptarea!! Bombăă”, sunt câteva din reacțiile fanilor