Lansări muzicale

Alexa Dragu a lansat piesa „Nu mă las”

Alexa Dragu a lansat piesa „Nu mă las”
Alexa Dragu a lansat piesa „Nu mă las” [Sursa foto: Instagram]
Alexa Dragu, semifinalista Irinei Rimes la Vocea României 2018, a lansat videoclipul piesei „Nu mă las”.

La doar două săptămâni de când și-a lansat prima piesă intitulată „Sub efectul tău”, Alexa Dragu a revenit în fața fanilor cu un nou single „Nu mă las”. Videoclipul piesei este regizat de Vlad Andrei, fiind o piesă pop, cu ritm captivant și cu un mesaj foarte important. Prin intermediul melodiei, semifinalista Irinei Rimes la Vocea Românei 2018 ne îndeamnă să nu renunțăm, indiferent de situație.

Alexa Dragu a lansat piesa „Nu mă las”
Alexa Dragu a lansat piesa „Nu mă las”[Sursa foto: Instagram]

„<< Nu mă las >> este o piesă pe care am scris-o într-un moment de impas, când simțeam că orice efort al meu era în van și eram din ce în ce mai atrasă de a alege calea ușoară, de a mă lasa, adică de a renunța. Consider că mesajul acestei piese rezonează cu foarte multă lume, în special având în vedere circumstanțele actuale, dar, cel mai important este să fim conștienți că avem în noi puterea de a depăși orice obstacol.

Cred cu tărie în mesajul piesei, iar atunci când și cel mai bun prieten mi-a spus că <<Nu mă las>> este piesa lui favorită din repertoriul meu, pentru că se identifică cel mai mult cu ea, am știut că acest cântec trebuie să fie partea din povestea pe care vreau să o spun publicului. <<Nu mă las>> este opusul cântecului lebedelor, este cântecul luptătorului care nu se dă înfrânt"
, a spus Alexa Dragu.

Alexa Dragu- Nu mă las