Stiri mondene

Răspunsul lui Alex Velea după scandalul cu Lino Golden: „Le-am oferit tot ce nu am avut eu în copilărie”

Alex Velea
Alex Velea a vorbit pentru prima dată despre scandalul care a jguduit industria muzicală: plecarea lui Lino Golden.

Alex Velea s-a arătat profund dezamăgit de plecarea celor doi băieți adoptivi de la Golden Boy. Artistul a vorbit pentru prima dată despre plecarea lui Mario, și mai noi, a lui Lino, prin intermediul unui clip postat pe Youtube. 

Alex Velea a fost diplomat în declarații, vorbind pe scurt, în doar patru minute, despre lucrurile care l-au deranjat la plecarea lui Lino. 

Alex Velea nu crede în prietenia dintre Lino și Abi 

Alex Velea nu a dezvăluit exact motivul care a dus la plecarea lui Lino, dar a fost extrem de ironic la adresa prieteniei dintre Lino și Abi. Cei doi s-au certat la cuțite cu doar câteva luni în urmă. 

Lino Golden

„În ultima perioadă în mediul online au apărut foarte multe întrebări despre relația mea cu Lino și Mario, despre plecarea lor din Golden Boy Society și despre cea mai sinceră și frumoasă prietenie dintre Lino și Abi.

Alex Velea

Nu vreau să dau în oameni care au crescut lângă noi și pe care i-am considerat familia mea. Vreau să vă spun partea mea de adevăr și concluzia o s-o trageți voi. Povestea celor doi pe scurt, sună cam așa: în momentul în care noi am hotărât să-i luăm în casa noastră, în care au locuit, în care au crescut vreme de patru ani, lumea se întreba ce este în capul nostru pentru că în industria asta lumea renunță foarte ușor la tineri, mai ales, după un an dacă nu ai succes. Eu și Antonia nu am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au acordat. Am văzut în ei talent, ambiție și ne-am dorit ca ei să reușească. Nu o să intru în detalii cu ce am făcut pentru ei pentru că ei știu mai bine. O să le spun doar atât: le-am oferit exact ce mi-am dorit eu”, a spus Alex Velea în vlog-ul lui.