Stiri mondene

Alex Velea, detalii despre planurile de nuntă pe care le are cu Antonia: ”Ne-ar plăcea să facem nunta pe...”

Alex Velea, detalii despre planurile de nuntă pe care le are cu Antonia
Alex Velea, detalii despre planurile de nuntă pe care le are cu Antonia [Sursa foto: Captură YouTube]
Alex Velea a povestit cum va arăta nunta lui și a Antoniei. Uite ce dezvăluiri a făcut artistul!

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc! Cei doi artiști au împreună doi băieți, iar în iulie, cântărețul a îngenuncheat în fața alesei inimii pentru a-i propune să facă pasul cel mare. La rândul său, Antonia a spus cel mai hotărât și sincer ”DA”. Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Alex Velea le-a povestit telespectatorilor cum va arăta nunta lui și a Antoniei.

Conform spuselor sale, artistul nu își dorește o nuntă spectaculoasă, însă va avea aproximativ 200 de invitați. Cei doi artiști vor să uimească pe toată lumea cu o nuntă mai neobișnuită, undeva pe o plajă, însă exclud din discuție tradițiile și obiceiurile românești. Alex Velea a mai dezvăluit că el și mama copiilor săi și-au ales deja nașii și că, în mare, totul este pus la punct, însă rămâne să se decidă în ceea ce privește locația și vestimentația. 

Alex Velea, detalii  despre planurile de nuntă pe care le are cu Antonia
Alex Velea, detalii despre planurile de nuntă pe care le are cu Antonia[Sursa foto: Captură YouTube]

Nu pot să mă însor. Trăim în continuare în concubinaj. Am cerut-o pe iubita de soție. (…) M-am emoționat rău de tot. Mi-ar fi plăcut să facem nunta. Dacă nu… facem nunta în curte. Îi chemăm pe mama, tata, părinții. (…) Nu vrem nuntă mare. Noi știm cum e, pentru că fiecare a mai făcut câte o nuntă. Aș vrea ca nunta să arate fix cum își dorește ea. Ceva restrâns, intim și să ne simțim bine, să ne relaxăm. Ne-ar plăcea să facem nunta pe plajă. Avem nașii, dar nu vă spun acum. (…) Dacă am trăit așa până acum, nu e grabă. Vreau să o văd mireasă și cred în uniunea asta în fața lui Dumnezeu’, a declarat Alex Velea.

Alex Velea, detalii  despre planurile de nuntă pe care le are cu Antonia
Alex Velea, detalii despre planurile de nuntă pe care le are cu Antonia[Sursa foto: Captură YouTube]

Motivul pentru care Antonia și Alex Velea nu mai pot face copii

Cu toate că Alex Velea și Antonia își mai doresc un copil, starea de sănătate a vedetei nu-i mai permite acest lucru. În cadrul unui interviu, Alex Velea și-a deschis sufletul și le-a dezvăluit fanilor adevăratul motiv pentru care nu mai pot face copii.

”Nu mai putem să facem, ne-am legat trompele. S-a închis prăvălia, nu mai. Deja are trei cezariene, nu mai e indicat, cu cea de-a treia sarcină m-am riscat puțin, dar Slavă Domnului Akim e bine”,  a spus Alex Velea. Citește continuarea aici.