Stiri mondene

Antonia, surprinsă de un mesaj emoționant pe care l-a primit pe Instagram: ”M-ai scos din depresie! O să-mi lipsești...”

Antonia, surprinsă de un mesaj emoționant pe care l-a primit pe Instagram
Antonia, surprinsă de un mesaj emoționant pe care l-a primit pe Instagram [Sursa foto: Instagram]
Antonia a primit pe pagina sa de Instagram un mesaj de la un fan, care a marcat-o profund. Iată despre ce este vorba!

Antonia este una dintre cele mai iubite și talentate artiste din România! De-a lungul carierei sale în industria muzicală, cunoscuta artistă a adunat pe rețelele sociale mii de fanii. În urmă cu câteva ore, iubita lui Alex Velea și-a emoționat fanii din mediul online, prin intermediul unui mesaj de-a dreptul copleșitor. Mai exact, Antonia a reușit să-și ajute unul dintre fani să treacă peste depresie și anxietate, totul datorită concertelor sale pe care le-a susținut.

În semn de recunoștință, internautul a decis să-i transmită un mesaj. Frumoasa artistă a rămas profund impresionată de cuvintele sale, motiv pentru care nu a ezitat și l-a făcut public pe pagina sa de Instagram.

Antonia, surprinsă de un mesaj emoționant pe care l-a primit pe Instagram
Antonia, surprinsă de un mesaj emoționant pe care l-a primit pe Instagram[Sursa foto: Instagram]

"N-am apucat să îți zic până acum, dar vreau să îți mulțumesc pentru că, concertele tale m-au scos din depresia în care m-a băgat pandemia asta și mi-au adus niște zâmbete largi cum n-am mai avut demult.

Aș fi venit la câte unul în fiecare zi și nu m-aș fi săturat. Mă topesc de dragul tău, ai o energie așa frumoasă și o căldură a sufletului tare mare(...). Acum că ne închid ăștia iar, o să-mi lipsești dar sper să treacă repede valul ăsta și să te revăd curând!"
, este mesajul postat de Antonia la InstaStory.

Antonia, surprinsă de un mesaj emoționant pe care l-a primit pe Instagram
Antonia, surprinsă de un mesaj emoționant pe care l-a primit pe Instagram[Sursa foto: Instagram]

Antonia a fost victima bullying-ului

Antonia a locuit timp de 12 ani în Statele Unite ale Americii, acolo unde și-a petrecut copilăria. În cadrul unui interviu, artista și-a deschis sufletul și le-a dezvăluit fanilor că a fost victima bullying-ului, fiind nevoită să treacă prin clipe dificile.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

”Am crescut în Utah și Las Vegas de la 6 până la 18 ani. Nu aș spune că a fost o copilărie grea, a fost o perioadă frumoasă, chiar una dintre cele mai frumoase din viața mea. M-am acomodat destul de ușor noii vieți, într-un univers nou. Știam deja limba engleză din România. M-am integrat destul de ușor acolo, mi-am făcut prieteni, începusem să fiu interesată și de muzică, să cânt. Chiar îmi amintesc cu bucurie de toată acea perioadă. La școală era bine, îmi plăcea, dar nu eram deloc fan matematică! (râde) Îmi plăceau mult limba engleză, literatura, orice avea legătură cu muzica. Am avut mulți prieteni, cu unii dintre ei țin legătura și acum (mai ales cu cei de la liceu). Cred că ce am preluat din societatea americană sunt relaxarea, optimismul. Mi-a displăcut mult bullying-ul (și eu m-am confruntat cu el), dar și faptul că mulți aveau arme pe care le foloseau de la vârste mici. De aceea, părinții meu erau super stricți cu programul meu, cu cât timp aveam voie în oraș, la petreceri,(...) .”  a spus Antonia. Citește continuarea aici.