Stiri mondene

Alex Velea despre Connect-R: „Mi-a zis că nu-i place partea cu manelele”

Alex Velea
Alex Velea [Sursa foto: Instagram]
Alex Velea și Connect-R s-au înțeles de minune în adolescența lor, iar piesele lor au avut un succes enorm. Iată ce spune acum Connect-R despre prietenul lui.

În urmă cu 10 ani, Connect-R și Alex Velea făceau furori cu melodia „Dacă dragostea dispare”, hit care a rezistat în timp și are peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube. La vremea aceea, cei doi erau niște artiști extrem de apreciați și făceau furori pe scenă.

Connect-R și Alex Velea
Connect-R și Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Între timp, lucrurile s-au mai schimbat și fiecare a mers pe frumul lui. Connect-R a rămas pe același drum și creează muzică de suflet, în timp ce Alex Velea s-a axat pe un nou stil muzical pe care el îl numește „trapmanele”.

Alex Velea
Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Connect-R ar vrea să facă și el manele, la fel ca Alex Velea? 

În cadrul unui interviu acordat Vice, Alex Velea a spus că relația dintre el și Connect-R este una bună în continuare, doar că prietenul lui nu înțelege de ce Alex Velea a ales să se axeze pe manele.

„Nu cred. Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta. Dar uite că a venit și vremea noastră. Cum alții au făcut popcorn sau alte genuri, acum e vremea noastră cu trapanele. Oricum, trebuie să știi că noi cântăm la petrecerile maneliștilor de când eram mici. Când voiau ceva diferit, pe noi ne chemau. Pe mine, pe Connect-R sau pe Puya. Cântam noi și după aia începea sistemul cu ploi de bani”, a declarat Alex Velea. 

Mai mult, aristul a spus că a fost și el într-o perioadă de negare în care nu voia să recunoască că este un ascultător de manele pentru că se considera că nu esti civilizat dacă aculți acest gen muzical.