Stiri mondene

Ce spune Antonia despre scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță

Antonia a intervenit în scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță
Alex Velea a făcut declarații dure despre Cătălin Măruță în podcastul lui Speak, după ce numele său și al Antoniei a fost menționat de mai multe ori în emisiuni

Antonia și-a făcut publică dezamăgirea față de comportamentul prezentatorului TV. Frumoasa artistă susține că soțul Andrei este în stare de orice pentru audiență, motiv pentru care invocă adesea numele său al lui Alex Velea. 

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru.  Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs",  a spus Antonia.

Antonia a intervenit în scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță

Alex Velea, despre declarațiile făcute de Cătălin Măruță în mediul online

După ce Alex Velea și-a spus sincer părerea despre Cătălin Măruță, prezentatorul, la rândul său, a ținut să-i dea replica. 

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus”  a scris Cătălin Măruță pe pagina sa de Facebook.

Însă, cu toate acestea, Alex Velea nu s-a lăsat înduplecat, ba din contră, s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea prezentatorului TV și de lucrurile pe care le-a scris acesta. Conform spuselor sale, tot ce a scris Cătălin Măruță în mediul online nu este adevărat, iar prietenia dintre cei doi nu mai exista de foarte mult timp. În plus, Alex Velea și Cătălin Măruță nu se află la primul conflict.

Antonia a intervenit în scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță

"Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să  nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească. Am mai avut problema asta, în 2012. Și l-am luat, l-am înjurat. A sunat-o și pe mama, același text, că suntem ca o familie, că în familii mai sunt și certuri, a înduioșat-o pe mama, asta după ce mamei îi crescuse tensiunea."  a spus Alex Velea.