Stiri mondene

Alex Nedelcu, fostul concurent de la Exatlon, primele imagini cu iubita lui

Alex Nedelcu, fostul concurent de la Exatlon, primele imagini cu iubita lui
Fostul concurent de la Exatlon, Alex Nedelcu, prima apariție la TV alături de iubita sa, Oana Ioniță. Cum s-au cunoscut cei doi?!

De mai bine de un an de zile, Alex Nedelcu și iubita lui, Oana Ioniță, trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Invitați în platoul Wowbiz, cei doi au vorbit despre relația lor. Fostul concurent de la Exatlon și frumoasa lui iubită s-au cunoscut la un atelier de actorie. Oana Ioniță le-a dezvăluit telespectatorilor că ea a fost cea care a făcut primul pas, deși, Alex Nedelcu este mai mic de vârstă decât ea, aceasta s-a ghidat după ce ce i-a spus inima. Iubita lui Alex Nedelcu a mai dezvăluit că singurul lucru pe care nu l-ar putea ierta într-o relație este trădarea. 

Alex Nedelcu, fostul concurent de la Exatlon, primele imagini cu iubita lui

Iubita lui Alex Nedelcu, declarații în premieră

Ne-am cunoscut la un atelier de actorie. După vreo 3 săptămâni ne-am combinat, dar în cadrul atelierului, existau niște exerciții de actorie, în care în ordine aleatorie aveai un partener cu care trebuia să lucrezi. Au fost 2 exericitii, cele mai deep, in care trebuia să ne spunem cele mai mari secrete, primul, și, al doilea, era un exercițiu în care te uitai la partener și proiectai figura maternă, atunci au fost spuse niște lucruri. S-a creat o conexiune umană. Am petrecut foarte mult timp împreună. Eu am făcut primul pas.

„Cred că cel mai tare m-ar deranja trădarea, de orice fel, nu doar în relație. Timpul este cel mai prețios pentru noi. Nu doar de trădarea la modul de a înșela și la modul de a-mi promite ceva. Trădarea are foarte multe forme. Trădarea nu aș accepta-o”,  a spus Oana Ioniță.