Stiri mondene

Mellina de la Survivor, dezvăluiri despre planurile de viitor: „Mă mărit”

Mellina, dezvăluiri despre planurile de viitor: „Mă mărit”
Mellina, fosta concurentă de la Survivor 2021, a vorbit despre planurile de viitor. Războinica a făcut un anunț neașteptat. Uite ce dezvăluiri a făcut artista!

Mellina Dumitrua făcut parte din echipa Războinicilor, la „Survivor România 2021”. Frumoasa artistă a intrat pe ultima sută de metri în competiție, după ce a înlocuit-o pe Szidonia Szasz. Mellina a trăit o experiență unică alături de colegii ei, în Republica Dominicană și s-a bucurat de fiecare moment petrecut pe traseu, dar și în camp alături de colegii săi. Recent, fosta concurentă de la Survivor România a fost invitată la rubrica „Test de vedetă” din cadrul emisiunii Teo Show și a făcut câteva dezvăluiri inedite despre viața sa personală.

Fosta Războinică le-a dezvăluit telespectatorilor detalii din viața personală, dar și despre proiectele sale de viitor. Ba chiar, la un moment dat, Războinica a făcut un anunț neașteptat. Mai exact, înainte de urca în mașină cu Sergiu Piloff la „Test de vedetă”, Mellina  a menționat, în glumă, că se mărită.

Mellina, dezvăluiri despre planurile de viitor: „Mă mărit”

Mellina de la Survivor Româmnia, dezvăluiri neașteptate: Războinica își dorește un copil 

Mellina a vorbit cu Sergiu Negoțiu Piloff despre cel mai nou cântec pe care îl va lansa în curând și a menționat că este foarte emoționată pentru ceea ce va urma. 

„Pregătesc ceva atât de frumos încât am impresia că astăzi mă mărit, cred că așa sunt emoțiile, este o pregătire pentru când mă voi mărita. Când voi găsi un om potrivit pentru mine mă voi mărita. Nu mă văd neapărat în rochie de mireasă sau toată nebunia aceea, frumoasă de altfel, adică celebrarea iubirii. Mi se pare că mai frumos și mai important este un copil.  Îmi doresc un copil, dar atuci când voi întâlâni acel om potrivit. Nu mă grăbesc, după cum se vede. Este foarte importantă familia și sunt foarte importanți prietenii, asta mi-am dat seama și la Survivor, să nu mă mai stresez atât de mult și să îmi fac timp pentru mine", a mai spus Mellina.