Stiri

Noi detalii în cazul lui Alec Baldwin! Medicul care a ajuns pe platourile de filmare ale westernului „Rust” acuză echipa de neglijenţă

Medicul care a ajuns pe platourile de filmare ale westernului „Rust” acuză echipa de neglijenţă
Medicul care a ajuns pe platourile de filmare ale westernului „Rust” acuză echipa de neglijenţă [Sursa foto: Captură YouTube]
Cherlyn Schaefer, medicul care a ajuns pe platourile de filmare ale westernului „Rust”, acuză echipa de neglijenţă. Avem detalii în articol!

Cherlyn Schaefer, medicul trimis pe platourile de filmare ale westernului „Rust”, a depus o plângere săptămâna aceasta pentru neglijenţă contra mai multor membri ai echipei de filmare. Conform presei americane, în plângerea sa, medicul a declarat că a suferit de „stres post-traumatic” după moartea directoarei de imagine Halyna Hutchins. Aceasta este a patra plângere făcută de un membru al echipei de la film. 

 Medicul care a ajuns pe platourile de filmare ale westernului „Rust” acuză echipa de neglijenţă
Medicul care a ajuns pe platourile de filmare ale westernului „Rust” acuză echipa de neglijenţă[Sursa foto: Captură YouTube]

În plângerea sa, medicul a vizat mai multe persoane din echipă, între care armuriera Hannah Reed Gutierrez, asistentul de regie Dave Halls, Seth Kenney, patronul firmei de recuzită care a vândut muniţia care se presupunea că e falsă, şi recuziterul Sarah Zachry. Alec Baldwin nu a fost numit în plângere.

Citeste si: Pentru a verifica siguranța armelor, Alec Baldwin vrea ca poliția să fie prezentă pe platourile de filmare: ”Un poliţist plătit de producţie”

În prezent, nu a fost efectuată nicio arestare în acest dosar, dar acuzaţii penale nu sunt excluse în cazul în care vor fi stabilite responsabilităţi.

 Medicul care a ajuns pe platourile de filmare ale westernului „Rust” acuză echipa de neglijenţă
Medicul care a ajuns pe platourile de filmare ale westernului „Rust” acuză echipa de neglijenţă[Sursa foto: Instagram]

Alec Baldwin a cerut respingerea plângerii depusă de Mamie Mitchell, scenarista filmului „Rust”

A doua plângere a fost depusă pe 17 noiembrie de  Mamie Mitchell, angajată ca scenarist pentru western. Actorul american s-a asociat cu producătorii producției pentru a cere săptămâna aceasta respingerea plângerii depusă de Mamie Mitchell. 

Citeste si: Armurierul producţiei „Rust”, Hannah Gutierrez Reed, a dat în judecată furnizorul de muniţie pentru că ar fi amestecat gloanţe oarbe şi reale

„Dl. Baldwin a ales să joace „ruleta rusească” atunci când a tras cu arma sa fără să verifice şi fără ca armurierul să o verifice în prezenţa sa. Comportamentul său şi cel al producătorilor de la „Rust” a fost iresponsabil. Această armă nu ar fi trebuit să fie niciodată descărcată.(...) Scenariul nu prevedea ca o armă să fie descărcată atunci”,   a declarat Gloria Allred, avocata lui Mamie Mitchell.

Citește continuarea aici!