Stiri

Alec Baldwin, noi declarații despre accidentul tragic de pe platourile de filmare ale producției „Rust”: „Toată cariera mea nu am avut niciun incident. M-am bazat pe experți!”

Alec Baldwin, noi declarații despre accidentul tragic de pe platourile de filmare ale producției „Rust”
Alec Baldwin, noi declarații despre accidentul tragic de pe platourile de filmare ale producției „Rust” [Sursa foto: Instagram]
Alec Baldwin a vorbit despre procesul în care este implicat pentru moartea colegei sale, Halyna Hutchins. Uite ce a declarat actorul!

Luna trecută, familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine de la filmul „Rust, a intentat proces împotriva actorului Alec Baldwin şi a altora implicaţi în proiect, pretinzând că reducerea costurilor şi comportamentul nesăbuit au dus la moartea ei, fiind împușcată în timp ce se pregătea pentru o scenă la ferma Bonanza Creek de lângă Santa Fe, New Mexico. 

Alec Baldwin, noi declarații despre accidentul tragic de pe platourile de filmare ale producției „Rust”
Alec Baldwin, noi declarații despre accidentul tragic de pe platourile de filmare ale producției „Rust”[Sursa foto: Captură YouTube]

Actorul în vârstă de 63 de ani a participat la Festivalul Internațional de Film Boulder, în acest weekend, acolo unde a făcut o serie de declarații despre procesul în care este implicat.

Starul de la Hollywood a declarat că nu a avut niciun incident în toată cariera sa, mai mult, acesta a avut încredere în experți, spunând la rândul lor că armele sunt sigure și nu există probleme.

Citeste si: Alec Baldwin, dezvăluire sinceră. Unica lui dorință pe 2022 este ca adevărul să iasă la iveală în cazul tragediei de pe platourile de filmare ale filmului Rust

„Aveți un grup de oameni, oameni implicați în proces, care au o atitudine de genul ‘Oamenii care sunt neglijenți nu au bani și oamenii care au bani nu sunt neglijenți'.  Toată cariera mea nu am avut niciun incident, și m-am bazat pe experții care declarau că arma e sigură și nu am avut nicio problemă și apoi s-a întâmplat asta. Bineînțeles, e un lucru incredibil, nici măcar nu știu ce să zic.

(...)   Când o persoană, a cărei sarcină este să se asigure că arma este sigură, înmânează arma altei persoane, a cărei treabă este să o verifice pentru a doua oară și aceasta ți-o dă ție, declari că arma este sigură”,  a declarat Alec Baldwin, potrivit CNN. 

Alec Baldwin, noi declarații despre accidentul tragic de pe platourile de filmare ale producției „Rust”
Alec Baldwin, noi declarații despre accidentul tragic de pe platourile de filmare ale producției „Rust”[Sursa foto: Instagram]

Medicul care a ajuns pe platourile de filmare ale westernului „Rust”, acuză echipa de neglijență

Cherlyn Schaefer,  medicul trimis pe platourile de filmare ale westernului „Rust”,  a depus o plângere pentru neglijenţă contra mai multor membri ai echipei de filmare. Conform presei americane, în plângerea sa, medicul a declarat că a suferit de „ stres post-traumatic” după moartea Halynei Hutchins. 

Citeste si: Șeriful din Santa Fe, Adan Mendoza, a reacționat la declarațiile recente ale lui Alec Baldwin: „El a făcut-o! Pistoalele nu se declanșează pur și simplu”

În prezent, nu a fost efectuată nicio arestare în acest dosar, dar acuzaţii penale nu sunt excluse în cazul în care vor fi stabilite responsabilităţi.

Citește continuarea aici!