Stiri

Albumul lui Taylor Swift, ”Fearless (Taylor’s Version)”, a revenit pe primul loc în fruntea Billboard 200

Albumul lui Taylor Swift, ”Fearless (Taylor’s Version)”, se află pentru a doua săptămână în fruntea Billboard 200
Albumul lui Taylor Swift, ”Fearless (Taylor’s Version)”, se află pentru a doua săptămână în fruntea Billboard 200
”Fearless (Taylor’s Version)” al artistei Taylor Swift s-a clasat, pentru a doua săptămână neconsecutiv, pe primul loc în topul american al albumelor Billboard 200. Avem detalii în articol!

„Fearless (Taylor’s Version)” a revenit pe primul loc în topul american al albumelor, Billboard 200, poziţie pe care o ocupă pentru a doua săptămână neconsecutiv. Potrivit MRC Data, albumul a fost vândut în SUA în 152.000 de unităţi, în săptămâna încheiată pe 7 octombrie. La începutul lunii, „Fearless (Taylor’s Version)” a fost vândut pe suport CD în 77.000 de unităţi, iar vinil, în 67.000 de unităţi. LP-ul este versiunea reînregistrată a albumului lui Swift din 2008.

Ea cuprinde 26 de piese, inclusiv cele 13 melodii originale de pe „Fearless”.  

Album- Fearless (Taylor’s Version) 

Pe a doua poziție în clasamentul Billboard 200 a debutat artistul canadian Drake cu „Certified Lover Boy”, care şi-a menţinut poziţia după ce a fost vândut în 110.000 de unităţi în a cincea săptămână de la apariţie. Conform surselor, LP-ul a petrecut primele trei săptămâni în fruntea clasamentului.

Album- „Certified Lover Boy” 

Albumul „Expensive Pain” a coborât un loc ăn clasamentul Billboard 200, până pe trei, cu 95.000 de unităţi vândute. 

Album- Expensive Pain 

După ce, în a doua săptămână de la debut, albumul a fost vândut în 71.000 de unităţi, YoungBoy Never Broke Again şi „Sincerely, Kentrell” au coborât trei poziţii, până pe patru.

Top 10 este completat de Montero” al lui Lil Nas X, Olivia Rodrigo cu „Sour”, Doja Cat cu „Planet Her”, Tony Bennett & Lady Gaga cu „Love for Sale”, Morgan Wallen cu „Dangerous: The Double Album” şi de Kanye West cu „Donda”.