Stiri

Află de la Țibulcă și Orlando ce faci de sărbători în funcție de zodie

Află de la Țibulcă și Orlando ce faci de sărbători în funcție de zodie
Matinalii „Scularea!” îți spun ce vei face de Crăciun și de Revelion în funcție de semnul astral sub care te-ai născut.

 

Săgetătorii vor avea o lună în care nu vor înțelege unde au greșit. Aparent, lucrurile tot nu ies cum trebuie. Crăciunul va fi ca o zi de rutină pentru nativ, dar de Revelion se pot întâlni cu prietenii în mod restrâns. 

Capricornii  au parte de foarte multe încercări pentru a primi câteva premii după acest an foarte greu.

Vor avea reușite în vindecarea personală, însă mare atenție la sănătate. Crăciunul va fi alături de cei dragi, iar Revelionul va fi ca o deschidere spirituală și mare pasiune în doi. 

Vărsătorii  simt nevoia să se adune. Au nevoie să crească copilul lor interior, adică să se joace mai mult. Crăciunul și Revelionul vor fi frumoase, dar numai în doi. 

Pești - sunt multe energii negative la final de an și se simt vinovați de multe lucruri sau li se întorc niște regrete. Aceasta este o lună cu lecții de personalitate. De Crăciun e zarvă mare! Multe telefoane, e-mailuri, dar de Revelion va fi ca o rutină. 

Berbecii  ar putea simţi că unele lucruri sunt peste puterile lor şi nu este exclus să aibă un sentiment de tristeţe pentru lucruri despre care nu credeau că sunt importante. Este o lună pentru studii. Se anunţă multe cheltuieli pentru Crăciun şi Revelion.