Stiri

Adrian Despot, despre importanța feedback-ului în relația unui artist cu publicul: „E foarte sensibil subiectul”

Adrian Despot
Adrian Despot
Adrian Despot, vocalistul Vița de Vie, a vorbit despre importanța feedback-ul în viața unui artist. Ce spune artistul despre efectele pe care le are internetul

Invitat în cadrul unui podcast, Adrian Despot a vorbit despre felul în care internetul a facilitat comunicarea între artist și public. Vocalistul Vița de Vie este de părere că cu cât feedback-ul publicului este la îndemâna cuiva hotărăt să aibă succes, cu atât arta devine mai impersonală. Totodată, Adrian Desport susține că în momentul în care mesele de oameni ajung să creeze produsul, înseamnă că ei devin stăpânul tău.

„E foarte sensibil subiectul, pentru că sunt oameni care poate se simt jigniți. E vorba de mase, de foarte mulți oans, whatever, atât timp cât îl faci după chipul și asemănarea... publicul ajunge să te ghideze pe tine cum să-ți faci produsul. Și asta mi se pare mie o trunchiere. Chestia asta noi n-am făcut-o niciodată", a declarat vocalistul Vița de Vie. 

Adrian Despot
Adrian Despot

De asemenea, vocalistul Vița de Vie  a mai vorbit în cadrul podcastulu cu Micutzu și despre felul în care arată internetul în ziua de astăzi. Ce-i drept, s-a creat foarte mult conținut în mediul onlinr, atât conținut foarte bun, cât și mai puțin bun. Astfel, Adrian Despot este de părere că motivul pentru care internetul arată așa în momentul de față este că ceea ce se crează în online este creat de public, de fapt, nu de artiști. În viața unui artist, feedback-ul publicului este extrem de important, mai spune artistul. 

Adrian Despot: Actul artistic trebuie creat de artist, în nebunia lui  

„Motivul pentru care internetul arată cum arată în momentul de față, sau motivul pentru care multe din actele artistice arată cum arată în momentul de față este că ele sunt create de public, nu de artiști. Actul artistic trebuie creat de artist, în nebunia lui, în singurătatea lui. Ele (actele artistice) trebuie date mai departe către masă, și nu invers, pentru că altfel..e foarte interesant. Noi ajungem să lucrăm pentru ei. Și ei ne fac conținutul. E foarte important să-ți gestionezi dorința de feedback. Din propria experiență, mai important decât banii, pentru un artist, este feedback-ul pe care îl primește.  În fiecare zi trebuie să-ți demonstrezi: `Încă pot să fac asta`”, a mai spus Adrian Despot.