Lansări muzicale

Years & Years a lansat videoclipul piesei Starstruck

Years & Years a lansat videoclipul piesei Starstruck
Years & Years a lansat videoclipul piesei Starstruck [Sursa foto: Captură YouTube]
Years & Years a lansat primul single în noua formulă, transformarea Years & Years într-un proiect solo, condus de Olly Alexander.

Starstruck, piesa lansată de Years & Years, este un imn pop-dance despre conexiunea umană, dar şi despre cosmos. Videoclipul care îl reprezintă pe Olly Alexander într-o ipostază dublă, este regizat de Fred Rowson. 

„`Starstruck` s-a întâmplat într-o noapte, într-un studio din mediul rural, din afara Londrei. Nu mi-am putut aminti ultima dată când am văzut atât de multe stele, te obișnuiești să nu fie acolo când locuiești în oraș.

Întrucât trebuie să ne oprim cu toții, tot ce am vrut să fac este să ieșim și să dansăm. Așa că am pus toată acea energie acumulată în muzică. <<Starstruck>> este despre graba pe care o ai când ești cu cineva de care eşti îndrăgostit cu adevărat, este despre a te menține pe un vibe pozitiv şi de a nu lăsa persoana respectivă să plece. La fel ca majoritatea dintre noi, am petrecut anul trecut acasă și am vrut să creez ceva super pozitiv și distractiv pentru ca noi, oamenii, să dansam. Orice am face sau oriunde ne-am afla în viață, cred că toți merităm trei minute de extaz interstelar" , a declarat Olly despre noua piesă lansată.