Lansări muzicale

Trupa Vița de Vie marchează 25 de ani de carieră! Membrii trupei au lansat un joc personalizat, însoțit de o coloană sonoră în 8 biți

Trupa Vița de Vie
Trupa Vița de Vie
Trupa Vița de Vie și-a lansat propriul joc video!

Trupa Vița de Vie marchează 25 de ani de carieră prin lansarea unui joc personalizat, cu coloana sonoră în 8- bit. Jocul „Vița de Vie Soundcheck Attack” este povestea trupei, în care cei cinci membrii sunt eroii principali. Artiștii trebuie să parcurgă un turneu prin 17 oraşe, în timp ce sunt atacaţi la probele de sunet de peste 30 de personaje diferite. 

„«Soundcheck Attack» a fost produs de extratereştrii de la Deadlime şi este un cadou pentru fanii noştri, cei care au fost alături de noi în aceşti 25 de ani incredibili”, a spus Adrian Despot.

În ceea ce privește coloana de sunet, aceasta va fi disponibilă pe toate platformele digitale, din 19 martie, şi va fi precedată de lansarea primului single, „Iamma (8-bit)”, pe 12 martie. Membrii trupei au mai precizat că Jocul  “Vița de Vie Soundcheck Attack”  este disponibil în varianta desktop şi poate fi descărcat gratuit în Google Play şi App Store. 

Vița de Vie și-a lansat propriul joc video
Vița de Vie și-a lansat propriul joc video

Playlistul “Soundtrack Attack”

01. Iamma;
02. Esti mai frumoasa cand plangi;
03. Coltul meu;
04. Basul si cu toba mare;
05. Fetish;
06. Luna si noi;
07. ialapet;
08. Totata;
09. Mori;
10. Sunetul mai tare.