Stiri mondene

Decizia pe care presupusa amantă a Printului William ar fi luat-o și care pune în pericol căsnicia lui Kate Middleton. Prințesa de Wales pe urmele lui Lady Di?

Rose Hanbury s-ar fi despartit de sotul ei
Mariajul Printului William si a lui Kate Middleton ar fi in pericol din cauza lui Rose Hanbury [Sursa foto: Hepta]
Presupusa amanta a Printului William si-ar dori cu orice pret sa ii castige inima Printului William definitiv si nu inceteaza sa lupte pentru relatia pe care ar avea-o cu el.

Printul William  este implicat intr-un scandal fara seaman dupa ce s-a descoperit faptul ca ar avea o legatura amoroasa cu Rose Hanbury, lucrur subliniat si de Printul Harry in cartea sa, Spare. Mai este foarte putin pana la incoronarea Regelui Charles al III lea, iar presupusa legatura dintre Printul William si amanta sa face deliciul presei internationale.

Mariajul lui Kate Middleton cu Printul William, in pericol

Si mai mult, mariajul lui Kate Middleton cu Printul William este mai mult ca niciodata in pericup din cauza deciziei luate de Rose Hanbury. 

Citește și: Întâlnirea romantică recentă între Printul William și Rose Hanbury care ar fi înfuriat-o pe Kate Middleton

presupusa amantă a Prințului William
Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William[Sursa foto: Captura Video]

Citește și: Ce înțelegere ar fi făcut Kate Middleton cu monarhia britanică pentru a-i accepta amanta Prințului William

Criza maritala dintre Printul William si Printesa de Wales se desfasoara sub ochii scrutinitori ai publicului englez si mi mult a presei de scandal din Regatul Unit care o compara deja pe Kate cu Lady Di. Mama Printului William a trecut si ea prin aceeasi dezamagire in ce priveste casnicia ei care i-a adus nefericirea mai ales ca a stiut ca este vorba despre Camilla Parker Bowles care acum se pregateste sa devina regina consoarta a Angliei. 

Printul si printesa de Wales au participat la numeroase evenimente din cauza faptului ca titlul pe care il detin le-au inpus acest lucru. 

Rose Hanbury ar locui deja singura in luxosul palat de la Houghton Hall

Citește și: Condiția fără precedent pe care Kate Middleton i-a impus-o regelui Charles al III lea la incoronoare în ce o privește pe Rose Hanbury

William Kate si Rose Hanbury
Cum l-ar fi determinat Prințul William pe regele Charles al III a să îi accepte amanta la marele eveniment al încoronării din mai[Sursa foto: Hepta]

In tot acest timp, presupusa amanta a mostenitorului tronului Marii Britanii a alimentat si mai mult zvonurile unei posibile legaturi de lunga durata intre ea si Print. David Cholmondeley, sotul lui Rose Hanbury in varsta de 62 de ani ar fi descis sa puna capat mariajului.Deja, marchiza de Cholmondeley ar locui de ceva timp singura in imensul palat de la  Hounghton Hall care va deveni in scurt timp obiectiv turistic potrivit unei surse apropiate fostului model. 

Rose Hanbury si Kate Middleton erau bune prietene pana cand au iesit la iveala imaginile cu tanara nobila engleza si sotul Printesei de Wales in 2019. Relatia celor doua s-a racit subit, iar lui Rose i s-a interzis sa mai participe la evenimentele Casei Regale Britanice.