Stiri mondene

Jador se pregătește de plecarea la Survivor România. Ce mesaj le-a transmis fanilor: „Viața m-a învățat să fiu SUPRAVIEȚUITOR”

Jador - Survivor România 2021
Jador - Survivor România 2021 [Sursa foto: Instagram]
Jador este unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor care va lupta pentru titlul „Survivor 2021”.

Pentru Jador 2021 începe cu foarte multă aventură. Cântărețul de muzică de petrecere s-a aventurat în competiția din Republica Dominicană, deși știe că abilitățile sportive nu sunt cele care îl caracterizează. Însă, cu toate acestea, Jador spune că se consideră a fi un supraviețuitor și speră să facă față cu brio la Survivor România 2021.

Jador, mesaj pentru fani înainte de începerea competiției Survivor România 2021

Înainte de plecarea în Republica Dominicană, Jador le-a transmis fanilor din mediul online un mesaj prin care le urează toate cele bune pentru noul an și îi anunță de plecarea la Survivor.

Jador - Survivor România 2021
Jador - Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

„De mâine începe o nouă aventură pentru mine... poate cea mai dură dar sunt sigur că va merita. Va fi o experiență de neuitat din care voi avea multe de învățat și care mă va ajuta din multe puncte de vedere! Nu sunt sportiv, dar viața m-a învățat să fiu SUPRAVIEȚUITOR în orice situație, sper și îmi doresc să reușesc și de data aceasta.
Vă doresc un an nou minunat și vă mulțumesc din tot sufletul pentru tot ce ați făcut pentru mine, sunt unde mi-am dorit datorită vouă. În orice proiect ați fost lângă mine, sper să fiți și acum iar eu să nu vă dezamăgesc. Mă înclin în fața voastră 🤗 MULȚUMESC!! VĂ IUBESC RĂU RĂU”, a scris Jador pe rețelele de socializare. 

Alături de Jador, din echipa Faimoșilor mai fac parte: Ana Porgras, Zannidache Edmond (Zani), Costi Ioniță, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Alexandra Stan, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Simona Hapciuc și Majda Aboulumosha. Toți au un singur scop: să câștige trofeul Survivor România 2021. 

Jador - Survivor România 2021
Jador - Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

De partea cealaltă, din echipa Războinicilor vor face parte: Andreea Moșneagu, Albert Oprea, Maria Hîngu, Marilena Ciucurean, Mariano Starlin Belen Medina, Alin Sălăgean, Roxana Georgiana Ghiță, Musty Camara, Georgiana Lupu, Sorin Pușcașu, Szidonia Szas și Lucian Barbu sunt numele celor 12 războinici pregătiți de marea „luptă” care se va da în curând la Kanal D.