Stiri mondene

Adelina, noi declarații despre conflictul care a zguduit tabăra Războinicilor: „Dacă am fi evitat conflictul...”

Adelina, noi declarații despre conflictul care a zguduit tabăra Războinicilor
Adelina Damian a făcut noi declarații despre conflictul dintre Maria și băieții din echipa Războinicilor. Războinica spune că ar fi avut șanse să mai rămână

Adelina Damian a plecat din competiția Survivor România după ce, săptămâna trecută, Războinicii au pierdut ambele jocuri de imunitate. Războinica s-a aliat cu Maria și au pornit un adevărat conflict cu băieții. Așa s-a văzut la televizor. Însă Războinica spune că, de fapt, Maria a fost cea care s-a certat cu băieții și ea doar a susținut-o cu anumite comportamente pe care le-a observat și ea la Războinici. 

Adelina, noi declarații despre conflictul care a zguduit tabăra Războinicilor

Adelina spune că și-ar mai fi dorit să mai continue în competiția fenomen de la Kanal D și crede cu tărie că nu ar fi pierdut ambele jocuri de imunitate dacă nu s-ar fi certat cu băieții. 

„Mariei i-a părut mai rău că plec decât mi-a părut mie, era foarte tristă că voi pleca. Asta i-am și spus, că dacă am fi evitat conflictul poate am fi câștigat a două imunitate și ar fi plecat cineva de la Faimoși. Cred că ar fi fost în interesul meu să fie echipa ok, că să avem o șansă să câștigăm. La a două imunitate s-a văzut că pe Andrei l-a afectat. Nu era chiar atât de roz totul, nu eram acești prieteni care ar fi făcut orice unul pentru celălalt. Regret că am lăsat-o pe Maria să ducă discuția așa cum s-a dus și a picat ea foarte prost”, a spus Adelina la Ștafeta Mixtă

Adelina Damian, despre Maria: „Dacă nu ar fi deschis gura, nu ar fi fost nominalizată”

„Fata asta merită să fie în finală, este extraordinar de bună pe traseu. Dacă nu ar fi deschis gură, ea nu ar fi fost nominalizată. Eu am avut o discuție cu Maria și am decis că la traseu vom susține băiețîi, indiferent de orice. Ea le-a spus baieilor că sunt lași, ei nu au încercat să argumenteze nimic, au început să ne reproșeze. Ei au spus că am reacționat că niște copii.

Adelina, noi declarații despre conflictul care a zguduit tabăra Războinicilor

Ar fi putut să le spună Faimosilor să plece și să avem o discuție privată. Le-a plăcut și lor conflictul, că au venit Faimoșîi și băgau bățul prin card și ii susțineau. Marius a spus că vrea să ii dea o lecție Mariei, pentru că el a fost mereu cu ea pe traseu. Ea la ceremonie a spus că ne vom susține, dar când s-a jucat primul punct Marius a spus că nu mai vine și m-am dus să o susțin eu. Am trecut bine cu toții prin acel moment, mă așteptăm să fie mai rău. Băietii se vorbiseră, făcuseră că o alianța să nu ne susțină pe noi", a mai spus Războinica.