Stiri mondene

Adelina de la Survivor, dezvăluiri despre cearta cu Războinicii. De ce ea și Maria s-au întors împotriva băieților?

Adelina Damian, dezvăluiri despre scandalurile din echipa Războinicilor! Ce se întâmplă, de fapt, la Survivor România
Adelina Damian, fosta concurentă de la Survivor România, a vorbit despre certurile din echipa Războinicilor. Iată ce se întâmplă în Republica Dominicană!

În cursa pentru votul publicului în această săptămână la „Survivor România 2021” au intrat concurenții Maria Chițu, Albert Oprea și Adelina Damian. Cea care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor a fost Adelina Damian, motiv pentru are duminică seara, războinica a părăsit competiția fenomen din Republica Dominicană. După ce a fost eliminată de la „Survivor România 2021”, Adelina Damian a oferit câteva declarații despre cearta dintre Maria și băieți. 

Adelina Damian, dezvăluiri despre scandalurile din echipa Războinicilor! Ce se întâmplă, de fapt, la Survivor România

„I-am zis Mariei că am înțeles că a vrut să își exprime părerea, dar a fost prea impulsivă și nu știe să îți cântărească cuvintele. Dacă le-ar fi spus băieților într-un alt mod, nici ei nu ar fi reacționat cum au reacționat. Dar toate se întâmplă cu un motiv.  Mie îmi pare rău că s-a întâmplat înainte să plec eu, pentru că a părut că vreau eu să fac show. Eu am încredere în mine ca om, doar că am învățat să fiu și foarte realistă. Survivor înseamnă parte socială, trasee și un show tv. Eu pe traseu nu eram mai bună decat ei.

Adelina de la Survivor, dezvăluiri despre cearta cu Războinicii

Cel mai urât mi s-a părut când oamenii erau slabi din punct de vedere sportiv și jucau cartea scandalului. Ș i mi-a părut rău că a părut că eu am început scandalul la final. Au fost multe lucruri pe care cred că baieȚii o să le regrete când se vor întoarce", a declarat Adelina Damian pentru Wowbiz.ro .  

Adelina Damian, dezvăluiri despre scandalurile din echipa Războinicilor! Ce se întâmplă, de fapt, la Survivor România

Ce spune Adelina despre faptul că Andrei a ieșit favoritul publicului: „L -am auzit pentru prima dată vorbind și pe Andrei și spunându-și părerea și a ieșit favorit”

Pentru prima dată după șapte săptămâni în care Albert a ieșit favorit al publicului, locul acestuia a fost luat de Andrei Dascălu. Războinicul a fost uimit de susținerea publicului, spunând că nu s-a așteptat niciodată să fie favoritul telespectatorilor. În continuare, Adelina Damian a declarat că se bucură că Andrei a câștigat acest titlu și înțelege cum se desfășoară această competiție.

Andrei Dascălu, favoritul publicului

„Mă bucur că a ieșit favorit Andrei pentru că s-a confirmat ceva. Eu am lucrat cinci ani în televiziune, înțeleg cum se mănâncă lucrurile și am încercat să le explic că e un show tv, trebuie să vorbească, să își spună părerea, pentru că au nevoie de voturi.  S-a dovedit acum, când a fost conflictul ăsta și l-am auzit pentru prima dată vorbind și pe Andrei și spunându-și părerea și a ieșit favorit. Eu încercam să le spun că cel care câștigă Survivor trebuie să își asume și partea sportivă și partea socială și partea de show", a mai adăugat fosta concurentă, Adelina Damian.